Cum menții temperatura ridicată în casă. 4 trucuri care îți fac locuința mai călduroasă

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Temperaturile au scăzut cu câteva grade în termometre și ai înlocuit deja cearșaful ușor cu o pătură mai groasă. Ei bine, iarna este din ce în ce mai aproape, așa că ar fi bine să te asiguri din timp că ai o casă călduroasă și confortabilă în sezonul rece.

Iată câteva trucuri accesibile care te vor ajuta să menții căldura în casă, fără costuri suplimentare.  

1. Folosește draperii

Ar putea părea surprinzător, dar draperiile au un rol foarte important în temperatura dintr-o cameră. Sunt utile pentru un somn odihnitor, însă reprezintă soluția excelentă pentru a păstra temperatura ridicată într-o cameră. Trucul este ca pe timpul zilei să lași soarele să intre în cameră, iar odată cu venirea serii să le tragi. Ele vor acționa ca un strat care izolează termic camera.

2. Nu uita de covoare

Cea mai bună soluție pentru a aduce câteva grade în plus în cameră este o selecție atentă de covoare de calitate și practice care vor acționa, la fel ca în cazul draperiilor, ca un strat de izolare foarte eficient.

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Dana Rogoz îți oferă 10 idei pentru o casă ZEN

Trucuri pentru amenajarea unui dormitor mic

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Te-ai plictisit de aceeaşi simplă cuvertură de pat, husă de canapea sau noptieră? Nu trebuie neapărat să le schimbi, ci doar să le dai puţină „viaţă”.

  • Deşi RADET a început, de câteva zile, alimentarea cu agent termic, nu toate locuinţele au primit căldură în calorifere. Astfel, mulţi dintre noi încă tremurăm de frig în case. Fiecare încearcă să se încălzească cum poate, însă este recomandat să urmezi câteva reguli  care nu vor da niciodată greş.

  • Curăţenia, mai ales în pragul Sărbătorilor, e o încercare dificilă. Iată câteva soluţii, trucuri şi secrete care te ajută să menţii curăţenia pentru mai mult timp.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5