Cum Functioneaza Ochelarii Audio

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ochelarii de soare sunt de mult timp mai mult decât un element de design. Necesitatea lor este mai mult decât evidentă: razele UV deranjează ochii cu ușurință, apar ridurile fine, este afectat confortul atunci când vrei să privești într-un exterior ce este profund luminat de soare sau de albul strălucitor al zăpezii.

Toate acestea sunt motive pentru care o pereche de ochelari de soare devine mai mult decât un moft. Însă ce ai spune dacă ochelarii de soare ar fi echipați și cu un sistem audio care să îți permită să asculți muzică sau să porți o discuție telefonică fără a avea un articol suplimentar? Ei bine, cu o pereche de ochelari de soare Bose Frames acest lucru a devenit posibil.

Ce sunt ochelarii de soare audio?

Poți să îi numești ochelari inteligenți, pentru că acest lucru definește cel mai bine caracteristicile pe care le au ochelarii de soare audio. Ochelarii audio sunt ochelari de soare care au caracteristici inedite – senzori încorporați și difuzoare ascunse cu ajutorul cărora poți auzi muzica în urechi fără a avea vreun alt articol în afară de ochelarii care îți protejează ochii de soare.

Ochelarii audio inteligenți pot fi conectați prin tehnologia Bluetooth la smartphone-ul pe care îl deții, iar prin tehnologia deținută de aceștia ai posibilitatea de a utiliza funcțiile audio fără a folosi căștile. În interiorul fiecărei perechi de ochelari se află un pachet acustic extrem de fin care prezintă porturi la exterior și are rolul de a reduce în mod considerabil zgomotele din jur.

Microfonul cu care sunt prevăzuți ochelarii simplifică posibilitatea de a iniția apeluri în timp ce mergi, fără a avea mâinile ocupate. Toate acestea fac ca ochelarii audio să fie un instrument eficient și util din toate punctele de vedere.

Cum funcționează ochelarii Bose Frames?

Bose Frames se conectează prin Bluetooth la smartphone-ul tău și utilizează tehnologia exclusivă Bose Open Ear Audio™ pentru a-ți elibera urechile de căști. Având un pachet acustic performant în fiecare braț, puteți fi siguri că sunetul nu se va răspândi în jurul vostru.

De ce să alegi o pereche de ochelari audio Bose?

Bose și Amazon sunt principalii producători ai ochelarilor audio, iar modelele comercializate sunt unele de calitate, orientate spre utilizarea zilnică în siguranță și cu un grad sporit de confort.

Oricare dintre modelele de ochelari audio Bose Frames Tempo Black, Tenor Black sau Soprano Black are un design inedit, beneficiază de tehnologia Open Ear Audio care te scapă de utilizarea căștilor, de difuzoare proiectate special pentru o acuratețe crescută a sunetelor și de lentile interschimbabile realizate din materiale extrem de rezistente la uzură și zgârieturi (policarbonat Mirrored Black, sunt polarizate și blochează până la 99% radiațiile UVA și UVB). Aceștia pot fi utilizați cu ușurință pentru cele mai plăcute performanțe sportive, chiar și pe timp de condiții atmosferice nefavorabile.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5