Cum cureţi o cratiţă de inox arsă, fără bătăi de cap! Metoda pe care ar trebui să o ştie oricine

cratita_arsa.jpg

Cum cureţi o cratiţă de inox arsă, fără bătăi de cap! Metoda pe care ar trebui să o ştie oricine
Sursa foto: Antena 3
Citeste tot despre: 

Să găteşti nu e deloc simplu, iar uneori, într-un moment de neatenţie ori când atenţia îţi este îndreptată în altă direcţie se poate întâmpla ca mâncarea să dea în foc ori să rămână fără apă şi să se prindă. Dacă gândul că trebuie să cureţi cratiţa te îngrozeşte, ei bine, ar trebui să descoperi o metodă simplă şi rapidă, ce te ajută să cureţi arsura de pe fundul cratiţelor, fără bătăi de cap.

Pentru a curăţa o cratiţă arsă ai nevoie doar de apă şi de oţet. Tot ce trebuie să faci este să pui o compoziţie de 1/1 apă şi oţet, suficient de multă încât să acopere în întregime arsura şi chiar să o depăşească. Lasă cratiţă la fiert timp de 10-15 minute, sau până când arsura se desprinde când amesteci cu o lingură de lemn.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Raluca Bădulescu, apel la rugăciune pentru Cătălin Botezatu: ”Trece prin cele mai grele momente!”

Misha, adevărul despre relaţia pe care o are cu Connect-R: ”Sentimentele n-au cum să dispară!”

Loading...

Citește și

  • Este greu să treci peste sentimentul de a nu avea suficient spaţiu într-o bucătărie mică, de a nu şti unde poţi înghesui toate sertarele de care ai nevoie, masa, electrocasnicele. Dar dacă ştii să foloseşti fiecare centimetru de spaţiu şi le organizezi pe toate eficient, vei reuşi să creezi un loc de care să te îndrăgosteşti.

  • Rafturile magazinelor sunt pline cu tot felul de vase de bucătărie: din inox, din teflon, termorezistente,cu capac sau închise ermetic. De mărimi şi culori diferite, îţi iau ochii şi parcă ai vrea să cumperi cât mai multe. Dar nu toate îţi sunt şi folositoare. Iată ce anume îţi trebuie cu adevărat în bucătărie.

  • Nu are nici cea mai mică experienţă legată de arta culinară. La cei 35 de ani ai săi, Angel Popescu, actorul din Mondenii, se poate "lăuda" că singura sa tangenţă cu mâncarea e atunci când, evident, o mănâncă. Însă niciodată nu a gătit nimic. Până acum.