Cele mai simple proiecte de case

cele_mai_simple_proiecte_de_case.jpg

cele mai simple proiecte de case
Cele mai simple proiecte de case
SURSĂ FOTO: opiniatimisoarei.ro

Am selectat pentru voi câteva dintre cele mai simple proiecte de case pe care le puteți face cu investiții mici dar făcute cu cap.

Se spune că e important în viață să îți faci o familie, să plantezi un pom dar și să construiești o casă. În legătură cu construcția casei am decis să vă dăm o mână de ajutor cu lista cu cele mai simple proiecte de case.

Cele mai simple proiecte de case necesită investiții mici dar făcute cu grijă și multă dăruire, pentru că nu-i așa o casă se face în primul rând cu sufletul.

Cele mai simple proiecte de case: casa de tip olandez

cele_mai_simple_proiecte_de_case_1.jpg

cele mai simple proiecte de case
Unul dintre cele mai simple proiecte de case
SURSĂ FOTO: arhipura.com

Casele de tip olandez sunt printre cele mai simple proiecte de case de vacanță sau de case pentru la țară. Sunt făcute pe un singur nivel dar cu o mansardă mare amenajată cu luminatoare.

Casa are două încăperi separate la mansardă care pot fi folosite pe post de dormitoare, un hol mare la parter care este unit cu bucătăria, o cameră de zi și o anexă.

Cele mai simple proiecte de case: Compact

cele_mai_simple_proiecte_de_case_2.png

cele mai simple proiecte de case
Unul dintre cele mai simple proiecte de case
SURSĂ FOTO: arhipura.com

Unul dintre cele mai simple proiecte de case compacte și moderne are puțin peste 190 mp. Casa este desfășurată pe două nivele și are verandă și balcon. Construcția este simplă, spațioasă și foarte luminoasă datorită ferestrelor mari cu care a fost prevăzută.

Cele mai simple proiecte de case: casa de tip francez

cele_mai_simple_proiecte_de_case_3.jpg

cele mai simple proiecte de case
Casa cu acoperiș în două ape
SURSĂ FOTO: arhipura.com

Un altul dintre cele mai simple proiecte de case este acest tip de casă franceză, recomandat pentru zonele rurale. Este o casă pe un singur nivel, fără mansardare dar pe o suprafață întinsă.

Casa are pereții din lambriuri de lemn și acoperișul în două ape este metalic de culoarea cărbunelui. Casa este încălzită cu o sobă pe lemne amplasată în zona centrală între patru corpuri de iluminat.

Cele mai simple proiecte de case: casa tip Austria

cele_mai_simple_proiecte_de_case4.jpg

cele mai simple proiecte de case
Casa de tip Austria
SURSĂ FOTO: arhipura.com

Unul dintre cele mai simple proiecte de case vine tocmai din Austria. Această casă este un bungalou pentru două persoane. Clădirea este simplă, cu linii clare și distincte și cu o zonă de zi generoasă și deschisă pe trei laturi, iar pe a patra se află băile și două dormitoare.

Cele mai simple proiecte de case: Casa R

cele_mai_simple_proiecte_de_case_5.jpg

cele mai simple proiecte de case
Casa R
SURSĂ FOTO: arhipura.com

Unul dintre cele mai simple proiecte de case are un design minimalist și se găsește chiar în aglomerarea urbană din Capitală. Această casă a fost recondiționată după o casă constrită în anii 40, având o amprentă pe sol de doar 38 mp și o curte de 100mp.

Loading...
 
 

Citește și

  • Te-ai plictisit de aceeaşi simplă cuvertură de pat, husă de canapea sau noptieră? Nu trebuie neapărat să le schimbi, ci doar să le dai puţină „viaţă”.

  • Acum, în sezonul rece, când nopţile sunt mai lungi, iar zilele mai mohorâte, luminile pot înviora atmosfera dintr-o casă. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Designerul Cristina Joia îţi spune cum să le plasezi astfel încât să creezi o atmosferă de vis.

  • La început de toamnă, când interesul pentru chirii atinge cel mai ridicat nivel, www.imobiliare.ro a realizat un clasament al celor mai accesibile cartiere bucureştene din punctul de vedere al preţurilor cerute de proprietari pentru apartamentele vechi cu una, două şi trei camere.