Ceaiul de pătrunjel, remediul miraculos pentru pietrele la rinichi

parsley-246557_1920.jpg

patrunjel remedii organism planta beneficii
Ceaiul de pătrunjel, remediul miraculos pentru pietrele la rinichi
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Câteodată suntem atât de concentrate la ceea ce facem încât uităm să bem apă pe parcursul zilei. Atunci apare deshidratarea, iar cei mai afectați sunt rinichii, care nu mai reușesc să își îndeplinească funcțiile. Dar realizăm acest lucru doar după ce ne îmbolnăvim!

Importanța apei pentru organism

Apa este cel mai important fluid necesar organismului și de aceea avem nevoie de cel puțin 3 litri de apă în fiecare zi. Și, deoarece corpul nostru este format din 70% apă, ea este necesară pentru îndeplinirea funcțiilor.

Atunci când corpul nu are suficientă apă, pielea devine deshidratată și își pierde strălucirea, cantitatea de urină scade și apar multe alte probleme. Cauza principală a tuturor acestor probleme este acumularea de toxine, pe care organismul nostru nu reușește să le elimine. Cei care sunt responsabili de îndeplinirea acestei funcții sunt rinichii.

Rinichii au nevoie de suficient de multă apă pentru a funcționa corespunzător și pentru a elimina toxinele acumulate în organism. Dar atunci când apa lipsește, se formează pietrele la rinichii, care sunt provocate de excesul de minerale.

Principalele trei cauze a formării pietrelor la rinichi sunt deshidratarea, ereditatea și alimentația. Însă, pietrele la rinichi pot fi prevenite dacă începi să bei suc de pătrunjel.

 

Află cum poți prepara remedii cu patrunjel pe clickpentrufemei.ro

 

La ce ajută cura de 5 zile cu pătrunjel şi lămâie

 

10+1 motive că să mănânci pătrunjel verde la fiecare masă

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1