Ce tipuri de canapele să alegi în funcție de dimensiunea încăperii

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Canapelele sunt elemente estetice şi funcţionale care creionează stilul încăperii. Acestea inteligent selectate pot fi elementele care aduc energie în locuinţă, dar care în același timp te pot ajuta să organizezi lucrurile.

Pentru că sunt corpuri cu importanţa ridicată, ne-am propus să ne oprim atenția asupra lor şi vom discuta în rândurile următoare despre cum pot fi selectate cele mai bune canapele în funcţie de dimensiunea încăperii.

Încăperile mici  - canapele minimaliste

Este cert că într-un living mic nu poate fi integrată o canapea mare care ar crea senzaţie de apăsare. O variantă mică, de două locuri, cu design minimalist poate fi montată cu lejeritate într-un living de bloc puțin spațios. Dacă se dorește amenajare clasică, se poate concentra atenţia asupra unui model cu ladă pentru depozitare şi tapiţerie textilă. În cazul unui decor modern se pot alege canapele textile, din catifea sau piele cu picioare metalice, şi aspect simplu.

Aceste tipuri de canapele îşi îndeplinesc perfect rolul funcţional completând în mod natural un ambient prietenos. În preajma lor pot fi montate măsuţe de cafea ce ajută la o mai buna organizare, astfel activităţi precum servirea cafelei, păstrarea telecomenzii şi a tabletei pot fi realizate cu maximum de confort.

Încăperi medii  - canapele extensibile

În cazul încăperilor de dimensiuni medii, există mai multe soluții când vine vorba de canapele. Ba chiar pot fi integrate canapele extensibile ce asigură şi spaţiu valoros de odihnă şi somn. Pot fi alese variante cu design asimetric pentru a crea un ambient cosmopolit sau modele clasice cu perne decorative integrate. Un decor elegant se poate crea în jurul unei canapele extensibile colorate. Albastru, roșu, galben, verde olive sunt câteva culori ce pot crea un ambient dinamic. Pentru a se crea echilibrul, când sunt incluse canapele colorate, corpurile de mobilier, comoda TV şi biblioteca trebuie să fie selectate în culori deschise. 

Încăperi spațioase - soluții variate

Cei ce au un living spațios se pot considera fericiți. Au numeroase opțiuni, putând monta aproape orice tip de canapea în locuința. De la colţare rezistente, la seturi de canapele şi fotolii sau variante de patru locuri. Varietate există şi pe parte cromatică, în astfel de locuințe pot fi introduse canapele mari în diferite nuanțe de maro, gri, negru, albastru. La fel de ușor pot fi integrate şi modele pastel şi colorate. Câtă vreme există o armonie coloristică, orice asociere este posibilă! 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5