Ce înseamnă când visezi bani. Interpretarea din dicţionarul de vise

bani.jpg

bani cheltuieli moda investitie
Nu arunca banii pe lucruri care se demodează foarte repede
foto: Click!

Ce înseamnă când visezi bani? În prezent, banii reprezintă adesea cel mai important subiect de discuţie, fie că suntem în compania prietenilor sau a familiei. Dar care este, oare, semnificaţia banilor în vis?

Îi deţinem sau nu în buzunare, dar ce înseamnă când visezi bani, fie că îi primeşti, fie că îi dai altcuiva? Este considerat un mare semn de noroc visul în care găseşti sau primeşti a sumă împortantă de bani. În cele din urmă, oricum ar fi, semnificaţia banilor în vis este, de regulă, pozitivă.

Ce înseamnă când visezi bani? Iată semnificaţia în funcţie de vis!

Atunci când visezi că ai găsit bani, ţi se preveşteste o naştere în familie. Pe de alta parte, visele în care găseşti mulţi bani pot semnifica o energie pozitivă debordantă de care dispui pentru a-ţi indeplini dorinţele.

Atunci când visezi că ai ai câştigat o sumă mare de bani, ia aminte la modul în care s-a întâmplat acest lucru, dar şi la persoana care ţi-a înmânat câştigul. Așa se traduce ce înseamnă când visezi bani. Dacă e vorba despre cineva drag ţie, acest lucru se poate traduce printr-un câştig mai mult emoţional. Pe de altă parte, însă, dacă vezi o persoana străină, poate fi vorba despre multă preţuire, faimă.

Află ce înseamnă când visezi bani!

Atunci când visezi banii pe care i-ai pierdut, acesta e un semn care prevesteşte o mică ceartă în familie sau proiecte întârziate.

Atunci când visezi că numeri bani, poate însemna că planurile tale au mari şanse să se concretizeze. Iată încă un mod de a traduce ce înseamnă când visezi bani.

Atunci când visezi că ţi se fură bani, înseamnă că un apropiat din preajma ta îţi ia din energia pozitivă, fără să îţi dai seama.

Atunci când visezi ca ai furat bani, ești avertizat că trebuie să fii mai precaut în tot ceea ce faci. Pe de altă parte, îţi poate arăta că lipseşte dragostea din viaţa ta. Iată, deci, ce înseamnă când visezi bani.

Atunci când visezi că dăruieşti cuiva o sumă importantă de bani, însemnă că tu eşti mereu cel care dăruieşte multă afecţiune către o altă persoană, fără a cere nimic în schimb.

Loading...

Citește și

  • Am primit mesajele voastre şi am constatat că agenda voastră personală este foarte încărcată. Pentru a concretiza cel puţin o parte din ceea ce v-aţi propus în această săptămână, ţineţi seama de cuvintele-cheie ale acestei etape: planificare şi rigoare.

  • Poliţiştii aleargă în continuare după "mascaţii" care au jefuit blidata în Gutâi. Cei trei angajaţi ai firmei G4S au revenit la serviciu, însă familiile lor nu mai au linişte.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1