Cadouri pentru fiecare membru al familiei

Citeste tot despre: 

În acest articol îti propunem câteva idei de cadouri potrivite pentru fiecare membru al familiei, în funcție de categoria de vârstă din care face parte fiecare. Aceste sugestii îți vor veni în ajutor la zilele de naștere sau la alte tipuri de aniversări. Dar, de ce nu, fă-le un cadou fără nici o ocazie deosebită!

Pentru copii

Copiii sunt primii care abia așteaptă să primească un cadou. De fapt, cu cât mai multe cadouri, cu atât mai bine. Dacă tot investești într-un dar pentru puștii tai, măcar să fie unul care să aibă și anumite beneficii, fie pentru sănătatea lor, fie pentru educație. Așa că, pentru școlari alege stilouri și instrumente de scris, ori cărți care să îl ajute în dezvoltarea sa din punct de vedere intelectual. 

Un cadou care să îi păstreze energici și sănătoși și cu care să se și distreze, ar fi: un skateboard, o pereche de role sau o bicicleta. Acestea sunt activitați pe care le puteți face cu toții,împreună, în parcul din apropiere!

Pentru părinți

Pentru taticii pasionați de activitățile out-door, câteva unelte și plase de pescuit profesionale sunt cadoul perfect. Dacă este un mic artist, cumpără-i o cameră foto profesională, numai bună de imortalizat momentele amuzante din vacanță. Un alt cadou potrivit pentru un bărbat care este și șofer, constă în diverse accesorii pentru mașină.

Nici mămicile nu trebuie uitate atunci când vorbim despre cadouri. Ele merită să fie răsfățate cu un beauty session, care include o coafură nouă, un tratament facial sau, de ce nu, chiar și un abonament la sală. Ori, pentru adeptele unui stil de viață sănătos, cumpără suplimente nutritive, polen crud de pe Planteea.ro, fructe confiate sau semințe crude.

Pentru bunici

Bunicii, persoanele atât de dragi sufletului, sunt și ei pe lista de cadouri. Fiindcă majoritatea dintre ei suferă de anumite afecțiuni, le poți oferi diferite accesorii medicale, care să le fie utile în tratamentele pe care le urmează.

Un cadou și mai potrivit este un implant dentar, care să le redea zâmbetul din perioada tinereții. La fel de potrivită ar fi o excursie într-o stațiune balneară, unde ei să poată beneficia de tratamente curative.

 

 

loading...
Loading...