Anul acesta se poartă gențile statement

Citeste tot despre: 

Luxul a fost întotdeauna la modă, mai ales la capitolul genți și accesorii. O poșetă de calitate, cu un design impunător, poate transforma orice ținută într-una gata de petrecere. Încearcă să-ți imaginezi! Cum poți scoate în evidență o pereche de blugi și un tricou sport mai simplu decât asortându-le cu o geantă mică, tip clutch sau portofel, care se transformă pe loc în punctul focal al întregului ansamblu fără însă a eclipsa celelalte elemente?

Gențile au o influență uimitoare asupra unei ținute. Alese cu atenție, ele adaugă prin textura și culoarea lor un plus de complexitate vestimentației. Dar pentru a obține efectele dorite, este necesar să investești în genti dama piele de cea mai bună calitate.

Ce calități trebuie să îndeplinească o geantă statement?

Gențile statement sunt acele genți care niciodată nu trec neobservate. De multe ori interpretăm greșit acest concept atunci când ne gândim la o geantă statement doar din punct de vedere cromatic. Este adevărat că gențile care se transformă într-o strălucitoare pată de culoare atunci când sunt asortate la o ținută ies mai ușor în evidență.

Dar gențile statement trebuie să se remarce și prin alte caracteristici precum design-ul, tipul de piele sau calitatea acestuia și nu doar prin culori.

Un brand care se pricepe de minune la a crea genți statement și ale cărui produse sunt disponibile și în România este Alluxuri. Lansat de un cetățean român în Italia, acest brand este definiția eleganței și rafinamentului.

Gențile Alluxuri sunt confecționate din piele de bovine de diferite texturi ca de exemplu dollaro, ruga sau croco, iar design-ul lor este capodopera unor artiști celebri.

Fără excepție, gențile Alluxuri sunt fabricate în Florența, un oraș renumit în întreaga lume în rândul celor pasionați de industria modei.

Alluxuri se remarcă și prin paleta cromatică a produselor sale. Aici poți găsi genți în toate culorile curcubeului și câteva pe deasupra, fiecare model fiind disponibil în mai multe variante.

Dar așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, nu diversitatea este cea care face ca gențile Alluxuri să poată fi considerate niște genți statement. Adevăratul punct forte al acestor accesorii este pielea naturală de cea mai bună calitate. Datorită ei, odată cumpărată, o geantă Alluxuri se transformă într-o investiție pe termen lung. 

Anul acesta fii la modă cu o geanta statement

Cu o geantă Alluxuri este simplu să ieși în evidență oriunde te-ai duce. Un astfel de accesoriu nu poate trece neobservat, iar pe tine te transformă într-o adevărată divă.

Alege o geantă de mici dimensiuni, dar de un galben floarea soarelui sau de un albastru la fel de limpede ca cerul senin vara, ca să o iei cu tine la petreceri sau întâlnirile cu prietenii sau una generoasă ca volum, numai bună de mers la serviciu sau de luat în călătorii.

Indiferent de tipul de geantă de care ai nevoie, la Alluxuri găsești accesoriul care te face remarcată. Descoperă acea senzație uimitoare când toate privirile celor din jur se îndreaptă admirativ către tine! Poartă Alluxuri și află cum e cu adevărat să fii la modă!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1