8 tipuri de sex pe care trebuie neapărat să le încerci

Deschiderea către noi experiențe și senzații este cheia unei relații reușite

relatie sex
Deschiderea către noi experiențe și senzații este cheia unei relații reușite

Sexul este un subiect fierbinte care incită atât bărbaţii cât şi femeile. Fiecare cuplu îşi alege modul în care face sex.

Dar indiferent de felul în care îţi place să faci dragoste, plăcerea depinde însă într-o foarte mare măsură şi de chimia pe care o ai cu partenerul. Iată care sunt tipurile de sex care merită încercate cel puțin o dată în viață.

1. Sexul la întâmplare

Poate fi o satisfacţie doar de moment, care să te facă să te simţi specială. Îţi va da mai multă încredere în tine şi în capacitatea de seducţie, te va face să te simţi atrăgătoare şi confortabil în pielea ta.

Dar cu toate acestea trebuie să fii pregătită pentru o astfel de experienţă, să poţi să faci sex cu o persoană pe care nu o cunoşti, doar pentru simplul motiv, că ţi-a picat cu tronc. Dacă nu eşti genul acesta de persoană, e bine să eviţi asemenea relaţii, fiindcă cu timpul te vor frustra şi te vor face să-ţi pierzi stima de sine.

2. Sexul de împăcare

Dacă după o ceartă zdravănă cu partenerul aţi ajuns cât de cât să vă vorbiţi, aţi putea să vă bucuraţi de o partidă incendiară de sex, firesc de împăcare. Cu atât mai mult, că vă va ajuta să elimitaţi tensiunea acumulată şi să daţi frâu liber sentimentelor adevărate. Sexul de împăcare poate fi foarte senzual şi cu o mare încărcătură emoţională.

3. Sexul procreativ

Partenerii au ca scop aducerea pe lume a copiilor. Interesant este că sunt anumite cupluri care fac sex doar în momentul în care au decis sa facă un copil.

4. Sexul romantic

Este rezultatul unei iubiri profunde. Partenerii sunt îndrăgostiţi şi nu pot sta unul fără celălalt. În această situaţie, partenerii sunt fideli atât cât ține dragostea.

5. Sexul de plăcere

Este preferat de cei care nu vor să se implice sentimental şi unii se mulţumesc doar cu un partener care să le satisfacă nevoile sexuale. Dar, oricât de frumos ar părea la prima vedere, există posibilitatea ca pe parcurs, unul din parteneri  să dezvolte sentimente, iar sexul de plăcere se poate transforma într-o poveste de dragoste reuşită sau nereuşită.

6. Sexul riscant

Fie că se întâmplă la birou, într-un loc public, în lift sau în maşină, este condimentul perfect pentru cei care au o relaţie de lungă durată pentru a se revitaliza. Experienţa va fi de neuitat, plină de adrenalină, dar trebuie să fiţi foarte atenţi unde vă alegeţi locul, fiindcă există posibilitatea să fiţi prinşi.

7. Sexul ca putere

În această situaţie, dorinţa supremă este de al poseda pe celălalt. De multe ori partidele de sex se lasă cu violenţă, ceea ce nu prea este în regulă.

8. Sexul interzis

Există persoane care se excită, doar la gândul că nu pot să facă ceva care le este interzis. De aceea, uneori, înşelatul face parte din viaţa noastră de cuplu.Indiferent că înşeli sau eşti înşelat, sexul interzis este palpitant. Dar există posibilitatea să fii descoperit şi totul să se termine cu suflete rănite. În această situaţie e bine să ne gândim înainte dacă se merită să facem pasul acesta sau nu.

 

Loading...