8 motive să te cuplezi cu un bărbat cu barbă. Numărul 4 e cel mai convingător!

other-beard-guy.jpg

Femeile sunt atrase instinctiv de bărbații cu barbă, care par mai virili și mai maturi

În utlimii ani bărbații cu barbă sunt la modă. Femeile au conștientizat că sunt din ce în ce mai mult atrase de imaginea primitivă a omului, care implică multă pilozitate, iar bărbații au profitat de asta.

Imaginea bărbatului puternic, viril și matur a început să se confunde cu imaginea bărbatului cu barbă, iar ceea ce inițial era o caracteristică a persoanelor fără adăpost, a preoților sau o opțiune excentrică pentru vreun bărbat la vârsta a doua a devenit ușor-ușor un trend printre bărbații tineri din ziua de astăzi. De ce ar trebui să te cuplezi cu un astfel de exemplar ne învață redactorii de la Elite Daily:

  1. Bărbile sunt semn de bărbăție. Femeile sunt atrase instinctiv de bărbații cu barbă, deoarece au o dorință ancestrală de a fi dominate. Nu mai spunem că un astfel de bărbat arată ca și cum ar fi în stare să-ți construiască o casă cu mâinile goale.
  2. Sărutatul este mult mai distractiv. Când săruți un om cu barbă te poți gâdila… în sensul bun al cuvântului. Sau primești un scarpinat gratis pe bărbie.
  3. E plăcută la atingere. Bărbații se aseamănă cu câinii din multe puncte de vedere, căci și lor le place să fie frecați, scărpinați și… mângâiați. Să ai un bărbat cu barbă e ca și cum ai avea un animal de companie.
  4. Îți aduce aminte de Iisus. O barbă face orice bărbat să semene cu fiul lui Dumnezeu. Iar după cum ne învață biblia, femeile păcătoase îl găsesc foarte atractiv.
  5. Te face să pari rebelă. Bărbile au fost mereu associate cu băieții răi. Tipul din liceu, care avea destul păr facial, probabil avea și o motocicletă și un tatuaj, spre disperarea părinților tăi. Cuplatul cu un bărbat cu barbă îți conferă acea aură de rebelă, pe care probabil n-ai apucat să o explorezi suficient.
  6. E mai sănătos. Conform unui studiu din 2013, bărbile blochează 90%-95% din razele UV, încetinind procesul de îmbătrânire și reducând cancerul de piele.
  7. Îl face să pară mai matur. Bărbații cu barbă înspiră mai multă încredere, iar femeile sunt atrase de un bărbat care pare că știe ce face. Din punct de vedere istoric, creșterea părului pe față este asociat pubertății și transformării adolescentului într-un bărbat. Faptul că un bărbat poate să-și lase barbă înseamnă că devine mai înțelept, mai matur și gata de procreere.
  8. Ceilalți bărbați îl respectă. Un bărbat cu barbă pare foarte sigur de el, iar acest lucru atrage respectul celorlalți reprezentanți ai sexului tare. Automat, într-un grup, el are cele mai multe șanse să devină masculul alfa.

 

Loading...