6 trucuri pentru a alunga monotonia din dormitor

cuplu in pat.jpg

trucuri alunga monotonia cuplu sex
Există multe metode de a ieși din monotonie. Click! îți propune câteva idei
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Chiar dacă a trecut ceva vreme de când sunteţi împreună, asta nu înseamnă că trebuie să vă plictisiţi în dormitor. Iată câteva sfaturi care vor alunga pericolul monotoniei din dormitor.

  1. Redecorează dormitorul. Din când în când este bine să mai aducem câte o schimbare în camera în care dormin. Să cumpărăm o mobilă nouă sau măcar să schimbăm patul. Trebuie creat un spaţiu confortabil, unde liniştea şi lumina difuză să domine. Chiar și o amenajare simplă ne dă o stare de bine, relaxantă şi intimă. Și, dacă este nevoie, schimbați salteaua!
  2. Renunță la chiloţi. Propune-i iubitului tău să ieşiţi la un restaurant, iar pe drum dă-i de înţeles că nu porţi lenjerie intimă. Acest amănunt va da o notă erotică serii şi el va fi nerăbdător să vă întoarceţi acasă, pentru a avea parte de o noapte incendiară.
  3. Fă-te irezistibilă. Cumpără-ţi o lenjerie intimă nouă, machiază-te, dă-te cu un parfum nou şi aranjează-ţi părul. Această schimbare îl va face să te dorească atât de mult, încât nu va rezista să nu facă sex cu tine. Ar fi perfect dacă l-ai surpride aşa cel puţin o dată pe lună.
  4. Propune-i o săptămână de sex. Stabileşte împreună cu partenerul de viaţă o săptămână în care să faceţi sex, cel puţin de două ori pe zi. Chiar puteţi stabili înainte nişte reguli, în sensul că nu veţi face sex mereu în aceași poziţie, în acelaş loc sau în aceaşi cameră.
  5. Schimbă preludiul. Multe cupluri încep să facă sex în acelaşi fel, de fiecare dată. Preludiul poate însemna mult mai mult, de la conversaţii sexuale, la dans sau orice alt gest care are ca scop alungarea plictiselii din dormitor. Nu trebuie decât să daţi frâu liber imaginaţiei şi să vă bucuraţi de momentele intime.
  6. Apelează la jucării sexuale. Aceste obiecte sexuale pot alunga monotonia din dormitor, după mulţi ani de relaţie, dacă avem încredere să le folosim. Jucăriile sexuale vă pot ajuta să ajungeţi la orgasm, rolul lor fiind acela de a mai condimenta puţin viaţa sexuală.
Loading...

Citește și