5 sfaturi pentru pasionații de pariuri pe loterie în 2021

loto.jpg

loto
Loteria Română a demarat procesul de digitalizare, ceea ce înseamnă că în viitor se va putea juca online la Loto 6/49.

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Loteria Română a demarat procesul de digitalizare, ceea ce înseamnă că în viitor se va putea juca online la Loto 6/49. E greu de spus dacă viitorul este apropiat sau îndepărtat, mai degrabă a doua variantă, pentru că nu s-a mai auzit nimic de proiectul început în septembrie 2020.

Până se va produce minunea, pasionații care au conturi la operatori online pot juca la zeci de loterii internaționale precum Grecia Kino sau loto Win for Life. Avantajele biletelor puse pe internet sunt numeroase, de la miza de 1 leu la posibilitatea de folosi strategii de joc, pentru că extragerile sunt și din 5 în 5 minute.

Pentru că tot a venit vorba, poate că ar fi bine să insistăm asupra strategiilor de pariuri. Trebuie spus din start că niciuna nu garantează câștigul. Cineva ar putea să întrebe: atunci la ce folosesc? Jucătorii cu experiență spun că un plan de acțiune bine stabilit, respectat pe termen lung, mărește șansele de a ieși pe profit. 

În continuare vă prezentăm recomandări de strategii pe care l-au încercat vedetele și care și-au dovedit eficiența de-a lungul timpului. 

1. Jucați multe bilete 

Așa cum spuneam, un singur operator online de jocuri de noroc are în ofertă zeci de loterii internaționale. De exemplu, o agenție de top are loterii din: Franța, Finlanda, Spania, Canada, SUA, Italia, Slovacia, Irlanda, Germania, Hong Kong, Austria, Ungaria, Belgia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Australia, Polonia, Grecia, Singapore, Turcia, Bosnia-Herțegovina, Elveția, Marea Britanie, Islanda, Africa de Sud, plus jocuri organizate la nivelul Uniunii Europene.

Miza minimă pentru un bilet pornește de la un leu, deci nu este un efort mare să aveți în joc mai multe bilete deodată, la extrageri diferite. Cu cât mai mult jucați, cu atât sunt mai multe șanse de câștig. Norocul este sigur pe undeva, doar că trebuie căutate prin toate „cotloanele”.

2. Ignorați miturile

Totul este despre probabilități matematice. Dacă dați cu banul, sunt șanse 5-50 să iasă ce ați pronosticat, cap sau pajură. Aceeași probabilitate de câștig este și dacă mizați pe un singur număr la Win for Life 10/20. Jucătorii constanți folosesc matematica în încercarea de a anticipa bilele extrase. De exemplu, s-a constatat că, la un joc loto 20/80, șansele să se extragă 10 numere pare și 10 impare sunt considerabile.

Cele mai multe mituri la loto sunt legate de bilele „reci”/„calde”. Unii spun că la următoarea extragere au șanse mai mari să iasă numerele care au fost extrase cel mai rar. Alții, dimpotrivă, mizează pe numerele care au fost extrase cel mai des. Cel mai bine este să evitați să vă poziționați în una dintre tabere și să vă concentrați pe probabilitățile matematice.

3. Optați pentru profit mai mic, dar constant

Plasați cât mai multe bilete cu miză mică pe cât mai multe combinații de numere în cadrul aceleiași extrageri. Sunt indicate biletele în sistem 3/3, 4/4 sau 5/5. Chiar dacă nu este profit însemnat (câștigurile pot fi ok, dar și investiția este mare), această strategie funcționează pe termen lung, pentru că puțin cu puțin face mult.

4. Încercați strategia Martingale

Câștigurile la loteriile online se calculează ca și cele de la pariuri sportive. În funcție de sistemul ales, biletul are o cotă care se înmulțește cu miza. Dacă jucați la o loterie cu extrageri dese (Grecia Keno are extrageri din 5 în 5 minute), puteți folosi strategia Martingale, care presupune dublarea mizei după fiecare bilet necâștigător. Pentru ca profitul să fie bun, jucați pe cote de minim 3.00. Important este să aveți un buget care să susțină o serie lungă de pariuri necâștigătoare.

5. Aplicați strategia Fibonacci

Principiul este același ca în cazul strategiei Martingale, doar că nu se mai dublează miza după fiecare pariu necâștigător, ci se face suma dintre mizele precedentelor două pariuri pierzătoare. De exemplu, dacă se pleacă de la o miză de 5 lei și primele trei bilete nu sunt norocoase, miza celui de-al patrulea va fi 15 (biletul 1 are miza 5, biletul 2 are miza 5 + 0 = 5, biletul 3 are miza 5 + 5 = 10). 

Cotele pentru același bilet diferă de la un operator la altul. De aceea, înainte de a deschide un cont, este bine să vedeți cine oferă cele mai mari cote pentru loteria online preferată.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5