5 reguli de aur pentru o viaţă sexuală picantă şi după ce ai spus "Da"

femeie_sexy_barbat_lenjerie_intima_pat_sexual_striptease_excitare_show_ademenire_pprobleme_shutterstock_25527415.jpg

Femeile recurg la o asemenea intervenţie pentru a-şi impresiona partenerul sau pentru mai mult confort
Dacă sunteţi căsătoriţi, nu înseamnă că viaţa sexuală trebuie să fie plictisitoare

Destule cupluri se plâng că viaţa lor sexuală nu mai e la fel după ce se căsătoresc.

Chiar dacă luna de miere e una fierbinte, lucrurile încep să se răcorească după, mai ales când apar copiii şi se instalează rutina. Însă există câteva metode simple de a readuce pasiune în viaţa unui cuplu. Iată cinci reguli de aur pentru ca orice cuplu căsătorit să aibă o viaţă sexuală reuşită.

1. Fii cât mai sexy pentru cealaltă persoană

Sunteţi soţi, nu colegi de apartament. E uşor să uiţi că trebuie să te mai foloseşti de mici trucuri pentru a fi sexy pentru soţ sau soţie. Unele femeie căsătorite de mult timp recunosc că nu mai au haine sau lenjerie sexy. E însă important ca, din când în când, să fie atrăgători. 

2. Nu spune niciodată "niciodată".

Unele poziţii, jucării sexuale, locaţii pot părea ciudate. Dar dacă nu ieşi din rutină, sexul poate deveni plictisitor. Aşa că nu spune "nu" din start şi poate, cu timpul, te vei răzgândi.

3. O dată pe lună, stabiliţi-vă o seară de sex

Nu trebuie să fie neapărat ceva cu totul ieşit din comun: puteţi să jucaţi un joc cu tentă sexuală sau să vă prefaceţi că sunteţi străini într-un bar şi să vă agaţaţi unul pe altul. Asta nu vă ajută doar pe moment: faptul că vă gândiţi cum o să vă petreceţi întâlnirea lunară vă face să vă doriţi mai mult unul pe altul. 

4. Aveţi încredere unul în altul

E important să vă puteţi împărtăşi gândurile şi sentimentele. E foarte sexy să ştii că partenerul sau partenera nu te judecă deloc. 

5. Fiţi atenţi doar unul la altul

Un studiu arată că 9% din cupluri stau pe telefon când fac sex. În asemenea situaţii, nu trebuie să existe nimic care să vă distragă atenţia: televizorul şi telefonul trebuie să fie închise, iar niciun fel de carte sau ziar să fie prin jur. 

Loading...

Citește și

  • cuplu,sex,dus,pozitii sexuale, penetrare,clickpentrufemei

    Deşi comunicarea e esenţială într-o relaţie, multe persoane trăiesc cu impresia că ceea ce cred despre sex e evident pentru partener sau parteneră. Nimic mai adevărat: atât femeile, cât şi bărbaţii au concepţii greşite despre sex. Dacă ar discuta cu cineva despre ele, ar afla însă că nu au dreptate.