5 lucruri pe care cuplurile fericite le fac întotdeauna

cuplu.jpg

relatie cuplu dragoste casnicie
Ținutul de mână vă apropie atât fizic, cât și emoțional
foto: narasshi.wordpress.com
Citeste tot despre: 

Petrecerea timpului împreună este secretul unei relații stabile și fericite. Dar, pe măsură ce trec anii, oamenii devin confortabili și nu mai depun atâta efort ca la început.

Asta nu înseamnă că nu mai sunt lucruri pe care doi parteneri nu le pot face împreună! Huffingtonpost.com a făcut o listă cu cinci idei de petrecere a a timpului pentru cuplurile care vor să îmbătrânească împreună.

  1. Călătoriți împreună. Chiar dacă nu stați prea bine cu banii, nu eliminați această idee din prima. Nu trebuie să mergeți într-o croazieră luxoasă, nici măcar nu trebuie să cumpărați bilete de avion. E suficient să vă urcați în mașină și să vă opriți la o pensiune sau cabană cu prețuri decente, unde vă puteți bucura de un weekend romantic. Sau puteți merge o zi în cel mai aproiat oraș, unde puteți vizita obiective turistice interesante. Experimentează ceva nou cu persoana iubită de câte ori ai ocazia, căci acest obicei vă va oferi amintiri extreme de valoroase.
  2. Râdeți împreună. Cu toții știm că viața e grea și singurul mod prin care îi puteți face față este cu umor. Râsul este cel mai bun medicament, atât pentru propria sănătate, cât și pentru viața de cuplu. Umorul este singura modalitate prin care putem scăpa de încercările unei zile. E bine ca atunci când aveți o situație tensionată să vă destresați cu un comentariu haios sau să vă relaxați urmărind o comedie. Iar dacă aveți chef să ieșiți în oraș, puteți merge la un club unde au loc show-uri de stand-up comedy.
  3. Mergeți la întâlniri împreună. Chiar dacă sunteți de mult timp împreună, nu înseamnă că nu puteți să mergeți la întâlnire. Dacă vă stabiliți o zi și o oră fixă, în fiecare săptămână, să ieșiți din casă și să uitați de responsabilități, vă poate ajuta foarte mult în relația de cuplu. Este important să comunicați permanent și să întrețineți flacăra iubirii aprinsă. Mergeți la un restaurant nou. Încropiți un coș de picnic și mergeți în parc. Sau participați la un curs de salsa. Tot ceea ce contează este că petrecți timpul împreună și că vă distrați în echipă. Și nu uitați să vă închideți telefoanele!
  4. Stabiliți-vă un țel comun. Este foarte ușor să vă înstrăinați dacă vă preocupați doar de copii și de casă. Faceți fiecare o listă cu lucruri mărețe pe care vreți să le îndepliniți în viața asta și apoi comparați-le. Găsiți un țel comun și apucați-vă de treabă. Poate vreți să slăbiți 5-10 kilograme. Sau poate vreți să vă renovați o parte a casei. Aceste lucruri vă vor face să vă reconectați și să vă simțiți din nou parte dintr-o alianță.
  5. Țineți-vă de mână. Întodeauna! Intimitatea este o parte importantă a oricărei relații, dar de multe ori uităm că asta nu se referă numai la sex. Chiar și o îmbrățișare sau o atingere poate elibera endorfine, care să vă facă să vă simțiți mult mai bine. Așa că, data viitoare când vă plimbați prin parc sau mergeți la cumpărături prin mall, ia-ți de mână partenerul. Pe lângă faptul că este un gest romantic, actul fizic al conectării vă va apropia și mai mult sufletește.
Loading...
 
 

Citește și