5 cadouri pe care le poți lua unui bărbat care tocmai a devenit tată

shutterstock_695867992.jpg

Sursă Foto: Shutterstock/Copyright:LightField Studios
Citeste tot despre: 

Venirea pe lume a unui bebeluș este motiv de sărbătoare pentru întreaga familie, dar și pentru prietenii părinților. Adeseori, toată atenția se concentrează asupra proaspetei mămici și asupra copilului. La rândul lor însă, și bărbații așteaptă cu nerăbdare nașterea bebelușului, mai ales dacă urmează să devină tați pentru prima oară.

Deși sunt trecuți cu vederea, și ei merită să sărbătorească din plin acest eveniment și să se bucure că intră într-o nouă etapă din viața lor. Dacă ai un prieten sau un coleg care se pregătește să devină tată, iată care sunt cadourile pe care i le poți face și pe care le va aprecia, cu siguranță:

Un aparat de supraveghere pentru bebeluș

Bărbații sunt adesea mai pasionați de gadgeturi decât femeile, așa că un cadou potrivit pentru un proaspăt tătic este un aparat de supraveghere pentru bebeluș. Acesta este format, de obicei, dintr-un microfon care se montează lângă pătuțul copilului și un receptor cu difuzor, pe care părintele îl poate lua cu el oriunde în casă. Astfel, părinții pot auzi mai ușor când bebelușul se trezește și începe să plângă. Unele dispozitive sunt dotate și cu cameră de supraveghere, care le arată ce face micuțul, dar și prețul este ceva mai piperat.

O băutură fină de colecție

Orice bărbat va dori să celebreze venirea pe lume a copilului său. Ce metodă mai bună de a face acest lucru ar fi decât să le facă cinste prietenilor cu o băutură bună pentru a sărbători împreună această etapă importantă care tocmai ce începe? Nu vei da greș dacă alegi un cadou mai deosebit, cum este o sticlă de whisky sau bourbon de calitate, o băutură fină perfectă pentru sărbătorirea momentelor unice din viață. Accesează site-ul acesta și vei găsi o gamă variată de băuturi rafinate, originale, ideale pentru a fi oferite în dar unei persoane dragi.

Tricouri asortate

Un set de tricouri asortate pentru tată și bebe, inscripționate cu mesaje haioase, sunt un dar care va fi pe placul oricărui bărbat cu simțul umorului. Ai grijă să alegi niște haine fabricate din materiale naturale, hipoalergenice, care să nu îi provoace iritații sau alergii bebelușului.

Un „manual pentru bebeluși”

Mulți părinți se plâng că viața lor ar fi mult mai simplă dacă bebelușii ar veni pe lume cu un „manual de instrucțiuni”. În lipsa acestuia, nu le rămâne decât să se informeze din cărți scrise de specialiști și de alți părinți mai experimentați. Chiar dacă majoritatea acestor publicațiilor li se adresează mai degrabă femeilor care urmează să devină mame, asta nu înseamnă că bărbații nu au și ei nedumeriri și îngrijorări legate de creșterea copilului. O carte scrisă pentru viitorii tați ar putea să le răspundă la multe întrebări care îi macină și să îi ajute să se pregătească mai bine pentru noul lor rol.

Un kit pentru calmarea bebelușului

Mamele sunt mai pricepute să ia măsuri atunci când bebelușul începe să plângă, și, de regulă, au mai mult succes în a-l liniști pe cel mic. Însă pentru un tată rămas singur acasă cu prichindelul, poate fi o ecuație indescifrabilă să își dea seama cum să îl calmeze. Atunci când copilul plânge, dar nu îi este foame, nu e obosit, iar scutecul este curat, un kit pentru calmarea bebelușilor s-ar putea dovedi salvator pentru un tată aflat la ananghie. Aceste kituri conțin de obicei suzete, jucării, un leagăn sau un „baby-wrap”, o eșarfă cu ajutorul căreia poți prinde bebelușul la piept, pentru a-l legăna sau a-l purta prin casă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1