4 motive care duc la lipsa totală de sex! Ce aveţi de făcut să nu ajungeţi aici

no-sex.jpg

adulter viata sexuala afectiune sanatate
O femeie poate să-şi dea seama că pierde vremea lângă un bărbat când este lăsată cu ochii în soare
Foto Shutterstock
Citeste tot despre: 

Viaţa de părinte este, de cele mai multe ori, destul de grea, o ştim cu toţii. Iar, când vine vorba despre sex, deseori părinţii nu-şi găsesc cuvintele.

Iată care sunt cele mai întâlnite motive din cauza cărora părinţii nu mai au timp pentru a face dragoste sau amână mereu momentul cu pricina.

  • Copiii sunt în camera alăturată. Micuţii îşi fac somnul de frumuseţe în camera alăturată, dar, să nu uităm că somnul cel mai adanc începe la 15-30 de minute imediat după ce au adormit. Prin urmare, nu mai pierdeţi timpul şi treceţi la fapte, imediat cu adorm micuţii vostri!
  • Oboseala de peste zi îşi spune cuvântul. Chiar dacă sunteţi obosiţi, puneţi-vă imaginaţia la încercare şi reîmprospătaţi relaţia vostră de iubire! O seară romantică, o călătorie într-o destinaţie exotică – iată ce vă poate reîmprospăta relaţia de cuplu! Încercaţi şi veţi simţi din nou fluturi în stomac!
  • Lipsa de timp de peste zi. Preocupările zilnice ocupă mai tot timpul. Plata facturilor, serviciul, programul acordat copiilor  - acestea sunt doar câteva motive care pot duce, uneori, la amânarea clipelor frumoase petrecute în doi. Nu trebuie, totuşi, să ne lăsăm pradă lucrurilor care ne pot fura toate clipele frumoase. Într-o viaţă atât de tumultuoasă, cu un ritm infernal, seara, când ajungeţi acasă, nu vă mai găsiţi timp şi pentru alinturi şi gesturi tandre? Ar fi indicat, totuşi, ca toţi părinţii să nu uite faptul că o partidă de sex nu e necesar să dureze o jumatate de zi pentru a fi distractivă…
  • Weekend-urile sunt dedicate doar copiilor. Pentru ce credeţi că s-au inventat programele tv pentru copii? Daţi drumul la televizor şi veţi vedea cum micuţii se vor aduna bucuroşi în jurul ecranului. Desigur, se ştie că privitul la TV nu e o “îndeletnicire” prea sănătoasă, dar merită, totuşi, încercat, o dată pe săptămână, un mic compromis pentru a oferi clipe de neuitat partenerului de viaţă!
Loading...

Citește și

  • O firmă de consultanţă propune zece paşi de urmat pentru găsirea unui loc de muncă. Nu este vorba de găsirea oricărui post, ci de cel potrivit dorinţei fiecăruia.

  • Vrei să economiseşti o sumă importantă de bani pe lună şi nu ştii cum? Iată cât de simplu este. Dacă te-ai apucat deja să economiseşti energia electrică, apa trebuie să fie următorul punct pe lista ta. Notează contoarele în fiecare zi şi observă diferenţa.