4 accesorii pentru ţinuta de Revelion

girl-3849768_1920.jpg

foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Sfârşitul anului se apropie rapid și deja te gândeşti la momentele magice din seara de Revelion? Fie că vorbim despre o petrecere restrânsă cu cei dragi sau o noapte în doi, un aspect de care trebuie să ţii cont este ţinuta. Şi chiar dacă ai deja ceva în garderobă sau ţi-ai propus o sesiune de cumpărături pentru a rezolva acest aspect, nu uita că accesoriile fac diferenţa dintre simplu şi wow!

Avem pentru tine câteva sugestii de accesorii care te vor ajuta să ai cel mai tare outfit la cumpăna dintre ani.

Poşeta

Ştii bine ca poşeta este un accesoriu ce completează orice ţinută, indiferent de ocazie. În cazul în care petrecerea de Revelion nu este la tine acasă, vei avea nevoie de o poşetă în care să îţi ţii toate lucrurile. Poţi alege o poşetă simplă, neagră, care se asortează la orice rochie, sau un model mai îndrăzneţ cu paiete sau mărgele. Desigur, poţi opta şi pentru o clutch de catifea, care poate fi găsit în vitrinele designerilor.

Colierul

Seara de Revelion este întotdeauna un moment potrivit pentru arăta fabulos. Şi cu siguranţă vei atrage toate privirile dacă accesorizezi ţinuta de seară cu un colier. Dacă nu ai deja, cu siguranță vei găsi în colecțiile bijutierilor un colier care să se potrivească cu ţinuta. Iată câteva sugestii de care să ţii cont:

  • Dacă alegi o ţinută simplă, asigură-te că o asortezi cu un colier îndrăzneţ;
  • Un colier strălucitor va oferi prospeţime oricărei rochii de seară;
  • Dacă alegi o ținută într-o singură culoare, o poți accesoriza cu un colier statement;
  • Poți combina mai multe coliere, de exemplu culorile sau lungimile acestora.

În cazul în care te gândești la buget, trebuie să știi că prețul unui colier din aur de 14K, brand premium, variază intre 800 si 4000 LEI (ex: Lemons and Gin).

Accesoriile pentru păr

Oricând poţi face din coafura ta piesa de rezistenţă a ţinutei. Poţi alege o agrafă cu pietre pentru a echilibra o coafură simplă sau un headband cu fundiţ[, dacă ai optat pentru un look retro.

Şi pentru că seara de Revelion anunţă un nou început, poţi folosi o coroniţă de flori pentru a da culoare ţinutei. Chiar dacă pare îndrăzneţ, să ştii că şi marile case de modă au folosit florile pentru a-şi accesoriza modelele în prezentarile din timpul New York Fashion Week.

Eşarfa

Dacă ţi-ai propus să foloseşti piese din garderoba personală pentru petrecerea de sfârşit de an, poţi folosi o modalitate foarte ușoară de a adăuga vibrație ținutei tale: accesorizarea cu o eşarfă. Întrucât eșarfele sunt disponibile într-o multitudine de modele, stiluri și materiale, sunt accesibile şi pot adăuga mereu un plus de valoare ţinutelor. Unde mai pui faptul că pot fi purtate nu doar la gât, ci şi pe post de batic sau capă.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1