10 idei ca să-ți dai gata iubitul

sexy in bucatarie.jpg

femeie sexy bucatarie trucuri sexualitate
De Valentine’s Day, bărbații își doresc dragoste și mâncare
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Ca să-ţi satisfaci iubitul trebuie să știi căteva lucruri despre bărbaţi. Nu pe toţi îi excită acelaşi lucru şi din acest motiv e bine să te informezi. Iată câteva sugestii.

  1. Îmbracă-te sexy. Asta nu înseamnă că trebuie să umbli cât mai dezbrăcată, dar îți recomand să te îmbraci în aşa fel încât să-ţi pui în valoare calităţile fizice. Poţi să porţi o pereche de jeanși cu un tricou şi să ai o atitudine foarte sexy.
  2. Fă pe seducătoarea. Poţi să-l încălzeşti cu câteva sărutări, să te joci cu buzele sau cu vărful limbii pe trupul lui, dar oprește-te... când se așteaptă mai puțin. Fă-l să te dorească, să aibă nevoie cumplită de tine.
  3. Oferă-i un şhow „fierbinte”. Dansează lasciv sau masturbează-te în faţa lui. Indiferent că ţi se alătură sau nu, bărbaţilor le place să privească, aşa că este o situaţie în care amândoi aveţi de căştigat, mai ales că puteţi continua cu o partidă de sex de neuitat.
  4. Vorbeşte-i deocheat. Unii bărbaţi se excită în momentul în care iubitele le vorbesc mai deocheat, înaintea partied de sex sau în timpul actului sexual. Aşa că nu ezita, din când în când, să îi vorbești iubitului mai vulgar. Este posibil să-i stârnești apetitul sexual.
  5. Atinge-i zonele erogene. Indiferent de cât de sensibile sunt alte zone erogene ale bărbatului, cea mai erogenă rămâne cea din zona organului genital. Sensibilităţile diferă în această zonă de la bărbat la bărbat, unii fiind foarte sensibili la atingeri uşoare, alţii la presiuni mai mari. Iar dacă vei explora corpul partenerului vei fi surprinsă de reacţile lui.
  6. Fă-i un masaj erotic. Este ştiut faptul că rolul masajului este de a relaxa întregul organism. Atinge-i zonele erogene şi masează-i organul genital. Această manevră îi va da poftă de sex.
  7. Face-ţi un duş împreună. În timp ce faceţi duş împreună, puteţi profita de oglinda din baie pentru a vă excita reciproc. Pentru bărbaţi, acest lucru este foarte excitant, mai ales că are posibilitatea să te privească şi în oglindă.
  8. Dezbracă-te în faţa lui. Bărbaţii pot fi stimulaţi vizual la fel de bine cum sunt stimulaţi fizic. Dezbracă-te în faţa lui, dar sporereşte-i excitaţia lăsând lenjeria intimă pe tine. Va înţelege perfect că urmează o partidă de sex incendiară.
  9. Găteşte în pielea goală. Dacă vrei să-ţi laşi iubitul cu gura căscată, lasă-l să te privească în timp ce găteşti în bucătărie mâncarea lui preferată. Cu siguranţă îi vei excita şi îi vei stărni la maximum apetitul sexual.
  10. Fă-i sex oral înainte de penetrare. E de ajuns să-i atingi organul genital cu limba şi îi vei stârni dorinţa de a face sex. Acest gest îi excită foarte mult, indiferent dacă veţi continua să faceţi sex sau nu.
Loading...