Zonele erogene - geografia trupurilor

femeie-sexy.jpg

zona erogena femei barbati placere orgasm
Vaginul poate fi considerat o adevărată constelație de puncte erogene.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ca să ajungi la orgasm, ca femeie ori ca bărbat, ai nevoie de puțină stimulare în zonele plăcerii. Pentru asta, însă, trebuie să cunoști noțiunile de bază în ceea ce privește zonele erogene. Totul, în scop nobil, pentru a oferi și a primi dragoste.

Plăcerea maximă poate fi atinsă dacă abordezi cât mai multe puncte sensibile ale corpului. În capitolul sex nu scrie doar de vagin și de penis. Iată care sunt hărțile geografice ale plăcerii feminine și masculine.

Punctele erogene la femei

Sânii reprezintă zone erogene sensibile ale femeii, în așa măsură încât unele femei pot avea orgasm chiar şi fără penetrare. Sunt conectați, prin sistemul nervos, de creier şi de zonele intime. Atinge sânii blând, cu buricul degetelor, cu limba, pentru că în anumite momente (care țin de modificările hormonale), se poate simţi o tensiune la nivelul acestora.

Lobii urechilor, ceafa, spatele, coapsele, buricul, acestea te ajută să te destinzi și să intri în starea de euforie care duce la orgasm.

Vaginul este umezit de mucoasa vaginală care conţine mulți receptori ai plăcerii. De fapt, vaginul poate fi considerat o adevărată constelație de puncte erogene.

Află care sunt zonele erogene ale femeilor și ale bărbaților pe clickpentrufemei.ro. 

 

Evită să introduci aceste lucruri în vagin!
Descoperă tot ce observă partenerul tău în timpul sexului!

 

Loading...

Citește și

  • Studiile spun că unele femei simulează cel puţin un orgasm, în timp ce altele le simulează pe aproape toate, scrie www.jurgita.com. De ce se întâmplă acest lucru?

  • Îţi doreşti să-ţi seduci partenerul discret? Află care-i sunt zonele erogene şi vei vedea cât de mult poţi să-i stârneşti apetitul sexual.