Zonele erogene care ar trebui explorate mai mult. Află care sunt!

picioa.jpg

Zona erogenă explorată mai mult
Sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate o zonă extrem de erogenă, aşa că trebuie stimulată mai mult
foto: 123RF

Chit că sunt sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate zone extrem de erogene, ceea ce înseamnă că trebuie să li se acorde o atenţie mai mare. Puţine persoane ştiu, însă, că tălpile sunt zone erogene în cazul bărbaţilor, iar degetele în cel al femeilor.Totul se datorează faptului că laba piciorului abundă de terminaţii nervoase care fac legătura cu numeroase părţi ale corpului, inclusiv cu zona intimă.

Aşadar, un puct sensibil pe harta tălpii bărbatului este situat în dreptul celui de-al treilea deget, cam la trei centimetrii distanţă. Masat, acest punct erogen va declanşa erecţia. Degetele de la picioare le creează şi femeilor senzaţii nebănuite, cu atât mai mult cu cât există o legătură între acest loc şi vagin.

Aţi remarcat cum vă îndoiţi instinctiv degetele de la picioare atunci când aveţi orgasm? Degetele, în special cel mare, comunică cu zona voastră intimă, de aceea stimularea lor cu buzele sau cu limba este extrem de erotică şi vă aduce mai aproape de orgasm.

Loading...

Citește și

 • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

  Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

 • alarmante semne care îţi dă înţeles nu mai iubeşte

  In general, cuplurile care se iubesc preferă să petreacă aproape tot timpul în dormitor. Bărbaţii atraşi sexual de iubitele lor ar fi în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a le face fericite. Dacă dintr-odată, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa, înseamnă că ceva nu mai funcţionează în relaţie.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • loc inedit partida sex aer liber

  În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte confortul din dormitor şi condimentează-ţi viaţa intimă cu ingrediente de calitate. Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1