Zonele erogene „ascunse” ale partenerului. Cum trebuie stimulate

placere.jpg

zone erogene ale barbatului
Cea mai bună ipostază pentru a stimula zonele erogene „ascunse” ale partenerului, perineul, anusul şi prostata este poziţia “69”.
foto: 123RF

Cea mai bună ipostază pentru a stimula zonele erogene „ascunse” ale partenerului, perineul, anusul şi prostata este poziţia “69”. Totuşi, cel mai bun mod în care o poţi face este ca el să stea în genunchi în pat, cu picioarele desfăcute şi cu faţa într-o parte. Această poziţie permite o deschidere la maximum a feselor.

În timp ce stimulezi penisul cu mâna, încearcă să-ţi treci un deget lubrifiant pe şanţul dintre fese. Apoi, fă mişcări de rotaţie în jurul anusului. Ar trebui să aibă o senzaţie foarte plăcută. Dacă e aşa, încearcă să împingi un pic arătătorul înăuntru. Dacă intră uşor, înseamnă că partenerul tău e relaxat şi îi plac aceste senzaţii.

Dacă intră greu, înseamnă că partenerul tău nu s-a relaxat. În acest caz, continuă să masezi anusul prin mişcări de rotaţie. Odată ce muşchiul s-a destins, poţi să reiei mişcările de du-te-vino cu degetul. Aceste mişcări vor stimula indirect şi prostata.

Pentru a masa bine prostata trebuie să apeşi direct pe ea, iar asta înseamnă să introduci degetul sau o jucărie sexuală specială pentru rect. O jucărie sexuală adecvată ar trebui să localizeze prostata şi chiar o poţi lăsa în rect pe parcursul actului sexual. Astfel, nu se va scurge niciun lichid din anus.

Loading...
 
 

Citește și

 • indicat să nu mai faci sex cu fostul iubit

  Te-ai despărţit de cel care ţi-a fost iubit şi simţi că nu poţi să treci peste acest lucru. Conştientizezi că nu mai poţi să fii cu el, însă îţi doreşti ca, într-un fel sau altul, să rămână cumva alături de tine. Iar pentru asta ai face orice pentru a mai păstra măcar o portiţă deschisă spre trecutul care te-a făcut atât de fericită cândva.

 • genul de barbat judeca femeile sex prima intalnire

  Sexul la prima întâlnire nu mai este demult un subiect tabu. Cu toate acestea, încă există preconcepţii legate de experienţele de acest fel, în special când vine vorba de femei. Aşadar, este greşit ca o femeie să dea frau liber pasiunii simţite încă de la prima întalnire? Ce cred unii bărbaţi în acest caz?

 • lucru pe care bărbaţii îl apreciază la femeia relaţie

  Fiecare bărbat are anumite aşteptări de la femeia cu care intră în relaţie, iar acest aspect trebuie lămurit încă de la prima întâlnire, pentru a-ţi putea da seama dacă tu te suprapui profilului femeii ideale pentru el. În cele ce urmeaza, află un lucru pe care orice bărbat îl apreciază la o femeie.

 • doresc bărbaţii de la femei atunci când fac sex

  Sexul în acelaşi dormitor, în acelaşi pat, în acelaşi decor, cu aceeaşi femeie poate deveni plictisitor pentru un bărbat la un moment dat. De aceea, este bine să încerci din când în când să schimbi ceva în relaţia voastră intimă, să vii cu idei năstruşnice, să fii mai spontană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1