Zona erogenă pe care partenerii tind să o ignore şi care poate da senzaţii nebănuite

genunchi.jpg

Zona erogenă partenerii tind ignore senzaţii nebănuite
Partea de spate a genunchiului cu siguranţă nu poate fi considerată sexy, însă este o zonă extrem de sensibilă
foto: 123RF

Corpul uman este fascinant, o sursă uriaşă de plăcere şi de satisfacţie sexuală, un imens pachet de nervi care aşteaptă să fie stimulaţi pentru a trimite fiori electrizanţi. Însă, de multe ori, nu ştim sau ignorăm anumite părţi care atinse pot stârni senzaţii nebănuite. Iată o zonă erogenă cu potenţial prea puţin exploatată:

Spatele genunchilor

Partea de spate a genunchiului cu siguranţă nu poate fi considerată sexy, însă este o zonă extrem de sensibilă, are o piele foarte subţire şi o mulţime de terminaţii nervoase. Dacă îţi vei atinge iubitul în această zonă, acesta se va bucura de senzaţii puternice care vor fi resimţite în tot corpul, mai ales dacă începi preludiul cu explorarea acestei părţi. Atinge uşor cu buzele, masează cu degetele sau joacă-te cu variaţiile de temperatură şi îţi garantăm senzaţii memorabile.

 

Loading...

Citește și

  • Specialiștii și-au spus cuvântul! Cel mai bun somn de noapte este în pielea goală. Acest pas te poate ajuta să devii părinte mai uşor, să te odihneşti mult mai bine şi să scapi de kilograme. În plus, pielea ta va arăta mai bine. Îți prezentăm 5 motive pentru care trebuie să dormi dezbrăcată în fiecare noapte:

  • alarmante semne care îţi dă înţeles nu mai iubeşte

    In general, cuplurile care se iubesc preferă să petreacă aproape tot timpul în dormitor. Bărbaţii atraşi sexual de iubitele lor ar fi în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a le face fericite. Dacă dintr-odată, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa, înseamnă că ceva nu mai funcţionează în relaţie.

  • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

    Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

  • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

    Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.