Ziua Îndrăgostiţilor 2021! Iată câteva idei de cadouri pentru persoana iubită

149266908_464566738245672_3912678011504122124_n.jpg

Ziua Îndrăgostiţilor 2021
Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tine
foto: shutterstock

Sfântul Valentin, 14 februarie, este una dintre cele mai romantice zile din an. Este ocazia perfectă pentru a-i demonstra persoanei iubite cât de mult țineți la ea. Iar cum această zi se apropie, cei mai mulţi îndrăgostiţi se gândesc deja la un cadou. Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti ideea potrivită şi să fii creativ. Iată câteva idei de cadouri pentru persoana iubită.

Oferă-i o poză specială

Nu, nu o poză drăguţă şi romantică cu voi doi înrămată, deşi şi aceasta este o idee bună, dacă nu are deja una! Mai degrabă o mică poză obraznică cu tine, în lenjerie intimă foarte sexy.  Va fi cu siguranţă cel mai frumos cadou pe care i l-ai dăruit. Cu ocazia asta, îi dăruieşti nu numai poza în sine, îi dăruieşti şi totala ta încredere, odată cu această surpriză.

Lasă-i bilete de dragoste

De când nu ai mai scris un bileţel? Acum, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona pe partenerul de viaţă o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.

Vino cu ceva nou în pat, îndeplineşte-i o fantezie

Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta? E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere, de diferite culori, pentru a le incita simţurile.

Surprinde-l cu un masaj erotic şi senzual

După o zi de muncă, nimic nu este mai binevenit decât un masaj erotic. De Valentine`s Day, pregăteşte o atmosferă romantică în dormitor şi oferă-i iubitului tău un masaj erotic plin de senzualitate. Foloseşte un ulei afrodisiac sau o loţiunile de corp, pentru ca mâinile tale să alunece mai bine pe trupul lui înfierbântat.

Organizează o seară spa acasă

Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină cu apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Pune muzica lui preferată, aprinde câteva lumânări şi deschide o sticlă cu şampanie.

Luaţi cina în intimitatea casei

Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tine. De Ziua Îndrăgostiţilor, impresionează-l cu talentul tău culinar şi pregăteşte-i ceea ce îi place. Va fi impresionat, atât de mâncare, cât si de efortul considerabil pe care l-ai facut. Aranjează masa întru-un stil aparte şi îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de sexy.
 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Comunicarea în cuplu înseamnă mai mult decât a vorbi

    Comunicarea se referă la procesul de interschimbare a dorinţelor, nevoilor şi sentimentelor, cât şi a faptelor si opiniilor. Deseori, în cuplu, partenerii ajung să vorbească mai mult decât să comunice. Vorbesc despre problemele de la serviciu, îşi fac planuri comune de vacanţă, ies la masă, la film cu prietenii, dar uită să-şi comunice nevoile reale, care poate nu existau la începutul relaţiei pentru că apar o dată cu vârsta sau evoluţia personală a fiecăruia ori a cuplului.

  • sexul important viaţa cuplu specialistii

    O viaţă amoroasă plină este foarte importantă pentru a avea o relație fericită. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa sexuală şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu.

  • Potrivit ultimelor studii, un procent destul de ridicat dintre femei, aproximativ 45%, simt o oarecare repulsie faţă de sexul oral, mai ales când vine vorba să fie satisfăcute în acest fel.

  • Tipul barbat nu ar trebui împlici relaţie sentimentala

    Bărbatul dependent sufleteşte, afectiv de mama sa, ar trebui să pună pe gânduri orice femeie. Acest tip de bărbat va avea aşteptări foarte mari de la parteneră pentru că o va compara întotdeauna cu mama sa. El nu va reuşi niciodată să ia o decizie decât dacă nu-i cere şi părerea celei care i-a dat viaţă.