Vulva: sursă importantă de plăcere

vulva.jpg

vulva sex placere
Aproape tot ce vede un bărbat când o femeie îşi desface picioarele este cuprins de termenul „vulvă”.
foto:123RF

Aproape tot ce vede un bărbat când o femeie îşi desface picioarele este cuprins de termenul „vulvă”. Acesta include şi clitorisul. Nu există nimic mai sensibil, dar cu toate acestea totul produce senzaţii extrem de plăcute.

„Muntele” este ridicătura mică acoperită de păr. Deschiderea vaginului este de asemenea o parte din vulvă. De o parte şi de alta se află „labia majoră”, labiile exterioare şi „labia minoră”, labiile interioare. Labia majoră sunt acoperite de păr şi nu sunt foarte sensibile, deoarece rolul lor este de protecţie.

Când o femeie este excitată ele se retrag, deşi la o femeie care a născut acest lucru nu se vede atât de bine. Abia atunci apar „labia minoră” care sunt foarte fine. Pe măsură ce se măresc datărită excitaţiei, se dilată vaginul cu aproximativ 1 cm. Sunt de asemenea surse importante de plăcere când le stimulăm cu degetele sau cu penisul.

Chiar deasupra deschizăturii vaginale, deschiderea uretrei este aproape invizibilă, dar prin stimularea punctului G se poate mări. Pentru unele femei deschiderea uretrei este o sursă de plăcere, dar pentru majoritatea nu.

loading...
Loading...

Citește și

 • virusul papiloma uman HPV sex

  Virusul papiloma uman, numit HPV, este cea mai întâlnită boală cu transmitere sexuală. Se fixează în mucoasele membranoase şi piele, şi este atât de capabil de mutaţii, încât poate deveni una dintre cele 40 de rădăcini cunoscute care infectează bărbaţii şi femeile.

 • orgasm sex cuplu sfaturi trucuri

  Da, orgasmul care să țină 60 de secunde există. Nu o spunem noi, ci oamenii de știință. Orgasmul feminin durează de obicei între 6 și 30 de secunde. Cu toate acestea, dacă starea de spirit și miscările făcute sunt corecte, punctul culminant poate să țină până la un minut.

 • masturbare propriul stil sex

  Potrivit sexologilor, majoritatea femeilor îşi concentrează eforturile cu prioritate asupra uneia dintre părţile laterale ale clitorisului. Este vorba întotdeauna despre partea dreaptă dacă femeia este dreptace, respectiv despre stânga dacă avem de-a face cu o stângace.

 • semne barbat nu se pricepe sex

  Într-adevăr, nu poţi să ştii dacă un bărbat este stângaci în ale sexului decât după prima aventură sexuală, chiar dacă înainte de a ajunge în dormitor aţi avut discuţii desprea ceea ce vă place.