Vreţi să vă surprindeţi partenerele cu erecţii de zile mari? Atenţie la ce mâncaţi!

nuuu.jpg

Vreţi să vă surprindeţi partenerele cu erecţii de zile mari
O dietă bogată în fructe şi legume vă poate asigura o erecţie de zile mari
foto: 123RF

Disfuncţiile sexuale sunt stânjenitoare, frustrante şi vă pot afecta viaţa de cuplu. Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.

Circulaţia sangvină deficitară este principala cauză care determină dezvoltarea acestei afecţiuni. Regimul alimentar nesănătos, consumul excesiv de alcool, fumatul sau tratamentele cu diverse medicamente cresc şansele unor disfuncţii erectile.

S-a dovedit ştinţific faptul că unele alimente conţin anumiţi compuşi care pot contribui la ameliorarea sau prevenirea disfuncţiei erectile. Aşadar, o dietă bogată în legume şi fructe vă poate ajuta în acest sens.

O dietă bogată în fructe şi legume vă poate asigura o erecţie de zile mari

Medicii specialişti în nutriţie precizează faptul că foarte multe fructe şi legume au efect afrodiziac asupra organismului, în special la bărbaţi, ele fiind responsabile pentru îmbunătăţirea potenţei.

Aşadar, asiguraţi-vă că în alimentaţia voastră se găsesc din plin fructe şi legume. Un consum bogat de fructe şi legume ajută la scăderea colesterolului din sânge şi îmbunătăţeşte circulaţia, asta datorită conţinutului bogat de antioxidanţi.

Fructul de avocado, bananele, piersicile, ţelina, sparanghelul, morcovul vă pot fi de mare folos dacă le consumaţi înainte de momentele intime, acţionând ca afrodiziace. De asemenea, stridiile, somonul, ciocolata amară şi vinul roşu. Ceaiurile, precum cel de ginko biloba, busuioc, ginseng, maca, sau ghimbir, au efecte benefice asupra circulaţiei, a libidoului, dar şi asupra rezistenţei la efort.

 

Loading...

Citește și

 • Problema confruntă cei mai mulţi bărbaţi în dormitor

  Chiar dacă par mai îndrăzneţi şi siguri pe ei în pat, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu.

 • Ce le place cel mai mult bărbaţilor la o femeie? Nu se publica

  Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment dat magia se va destrăma şi nimic nu va mai părea la fel de perfect, dacă nu ai personalitate şi individualitate. Celor mai mulţi bărbaţi li se par irezistibile femeile încrezătoare, competitive, care să le servească mereu noi provocări şi să îi incite prin mister şi originalitate.

 • Încrederea în partenerul de cuplu este fragilă

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

 • Ce faci când dragostea nu este reciprocă

  Cuplurile care reușesc să își găsească echilibrul se bucură de o relație puternică și sănătoasă. Totuși, aceste cazuri sunt mai rare, iar unii au parte de despărțiri care lasă urme adânci și din care nu rămân cu nimic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1