Vreţi să vă cumpăraţi o jucărie sexuală? Sfaturi de care trebuie să ţineţi cont

jucarii.jpg

jucarii sexuale achizitionat sex
Indiferent de unde achiziţionaţi o jucărie sexuală, înainte trebuie să ştiţi care sunt pericolele la care vă expuneţi atunci când folosiţi aceste accesorii
foto:123RF

Nu trebuie să ascundem faptul că jucăriile erotice condimentează viaţa sexuală, iar cei care au curaj să le încerce nu intră nicidecum în categoria persoanelor perverse.

Din ce în ce mai multe cupluri se bucură de o viaţă intimă intensă cu ajutorul unor jucării sexuale. Indiferent de unde le achiziţionaţi, înainte trebuie să ştiţi care sunt pericolele la care vă expuneţi atunci când folosiţi aceste accesorii.

Trebuie citită cu atenţie eticheta jucăriei erotice înainte de folosire. Vibratoarele cu baterii prezintă un risc minim de electrocutare, iar cele care se bagă în priză prezintă acelaşi risc precum un uscător de păr. Ele trebuie totuşi ţinute deoparte de umezeală dacă pe cutie nu este specificată rezistenţa la apă. Asiguraţi-vă că bateriile sunt puse corect, firele sunt ataşate şi izolate, iar aparatul nu este defect. Pentru a preveni apariţia unor infecţii, jucăriile erotice trebuie să fie întotdeauna curăţate cu un săpun şi apă călduţă înainte de a fi utilizate.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex dimineata barbai dispusi

  Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

 • barbatii sex sentimente

  Deseori femeile se întreabă, de ce şi cel care părea un romantic incurabil are în minte cum să le bage mai repede în pat? Specialiiştii au răspunsul: creierul bărbaţilor îşi are sediul central exact în pantaloni.

 • absenta orgasm sex

  Probabil, vi s-a întâmplat şi vouă să vă bucuraţi de sex fără să aveţi orgasm. Lucru absolut normal, din punctul multora de vedere. Pentru că orgasmul nu este singura modalitate de a măsura plăcerea pe care o simte femeia în timpul actului sexual. Totuşi, sunt şi situaţii când absenţa permanentă a orgasmului poate crea probleme în cuplu. Iată câteva explicaţii în articolul de mai jos.

 • aventurierii sunt considerati cei mai buni amanti

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.