Vreţi să aveţi parte de o noapte de neuitat? Puneţi în practică această fantezie

iluzii.jpg

noapte de neuitat practică această fantezie
Ideea de a fi protagonistul sau protagonista unui film pentru adulți poate fi exact acel lucru de care aveți nevoie pentru a vă face relația mai picantă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ideea de a fi protagonistul sau protagonista unui film pentru adulți poate fi exact acel lucru de care aveți nevoie pentru a vă face relația mai picantă. Vorbiți cu partenerul de viaţă înainte și întrebați-l dacă ar fi de acord cu propunerea dumneavoastră. Țineți cont de faptul că mulți oameni sunt pudici în ceea ce privește sexul și este foarte posibil să nu îşi dorească să fie filmaţi.

Dacă partenerul a acceptat, folosiți-vă imaginația pentru a da viață filmului, compuneți o poveste, folosiți diverse obiecte vestimentare și chiar jucării erotice. Când totul este pregătit, nu trebuie decât să porniți camera de filmat și să puneți în practică „scenariul” exersat. Nu vă sfiiți de cameră, nu încercați să vă acoperiți cu așternuturile sau să vă abțineți pornirile, astfel încât totul să pară cât mai natural.

În clipa în care considerați că lucrurile au devenit prea plictisitoare în dormitor, puteți revedea înregistrarea pe ecranul calculatorului sau, și mai bine, pe un televizor. Puteți chiar să vă comentați propriile performanțe sau să montați din nou camera pentru a aduce îmbunătățiri scenaristice.

 

Loading...

Citește și

 • măsură sexul poate rezolva problemele din relaţia de cuplu

  Atunci când conflictele, stresul şi aşteptările nerealiste îşi pun amprenta pe dinamica cuplului, sexul nu mai reprezintă o prioritate. Dacă la început activitatea intimă este incitantă, și partenerii îşi explorează sexualitatea, pe parcursul relației apar factorii stresori şi libidoul partenerilor scade.

 • Vrei să te dorească și mai mult în pat preţuiesc bărbaţii în intimitate

  Chiar dacă multe persoane sunt de părere că începutul actului sexual este preferat doar de femei, sexologii arată că și bărbații prețuiesc un preludiu fierbinte în egală măsură. Nu numai că acesta îl va scoate din minți și-l va face să te dorească și mai mult dar îl va ajuta să-și mențină erecția o perioadă mai îndelungată.

 • Despre ejacularea precoce remedii simple pentru a o combate

  Deşi se poate trata, ejacularea prematură poate afecta viața intimă de cuplu. Ejacularea precoce este o dereglare sexuală ce presupune emisia prematură de lichid spermatic ca urmare a stimulării de scurtă durata a penisului înainte sau la scurt timp după penetrare.

 • situatii care pot sa zdruncine din temelii o relatie

  Unele relaţii sunt atât de fragile încât e suficient să le atingă ceva nociv pentru a ajunge disfuncţionale. De aceea, tu şi partenerul tău ar trebui să idenţificaţi acele comportamente care pot să zdruncine din temelii legătura voastră. Iată 3 situaţii care pot face rău relaţiei :