Vrei să treci mai uşor peste o despărţire? Nu-i deloc greşit să te descarci plângând

simplu.jpg

Vrei să treci mai uşor peste o despărţire
Dacă vrei să treci peste o despărțire dureroasă, alege metoda potrivită pentru tine și descarcă-te
foto: 123RF

Despărţirea de persoana iubită provoacă o suferinţă foarte mare. Cu toții am trecut printr-o asemenea situaţie dificilă la un moment dat în viață. În articolul de mai jos, află cum ai putea să treci mai uşor peste o despărțire dureroasă.

Nu trebuie să îți reprimi emoțiile sau să le ascunzi. Această abordare este nesănătoasă. În realitate, cel mai bine este să le exprimi în felul tău. Unele persoane preferă să se destăinuie prietenilor, în timp ce altele plâng până la epuizare. Unii oameni doresc chiar să fie lăsați singuri o perioadă.

Dacă vrei să treci peste o despărțire dureroasă, alege metoda potrivită pentru tine și descarcă-te.  Dacă preferi să fii singură, nu ieși cu prietenii pentru a „uita” de toate. În acest fel, când vei rămâne din nou doar tu cu tine, emoțiile tale vor fi și mai puternice.

În ziua de azi, avem tendința să afișăm numai emoții pozitive și să le ascundem pe cele negative, probabil în dorința de a nu provoca disconfort celor din jur. Însă atunci când vrei să treci peste o despărțire grea, trebuie să uiți de această „regulă” și să exprimi exact ceea ce simți. Nu te jena și nu te abține.

Loading...

Citește și

 • Vârsta nu este un motiv plauzibil pentru a renunţa la practicele sexuale

  Prea multe persoane se gândesc la faptul că dacă sunt în vârstă sunt mai puţin dorite şi mai puţin active sexual. Adulţii în vârstă pot accepta aceste prejudecîţi şi să adopte ideea că lor nu le este permis sau nu li se potriveşte să fie activi sexual.

 • Egoismul unuia dintre parteneri principalul motiv pentru care multe relaţii eşuează

  Egoismul unuia sau altuia dintre parteneri este principalul motiv pentru care multe relaţii eşuează. Nimic nu poate răni mai mult pe cineva decât lipsa de grijă, atenţie şi iubire a persoanei cu care îşi împarte viaţa.

 • De ce este nevoie pentru a înţelege persoana iubită

  Pentru a putea fi alături şi a înţelege persoana iubită, este necesar s-o cunoaştem mai bine, să cultivăm prietenia. De multe ori, în goana cotidiană, uităm să ne alocăm timp pentru noi, ca şi cuplu, nereuşind astfel să ajungem la o cunoaştere mai aprofundată a celuilalt.

 • De ce poate fi sexul o problemă

  Problemele sexuale se pot manifesta timpuriu în viaţa unui individ sau se pot dezvolta după ce acesta a avut deja o experienţă sexuală satisfăcătoare. De asemenea, se pot dezvolta treptat, de-a lungul timpului sau pot să apară brusc sub forma unei incapacităţi totale sau parţiale de a participa la una sau mai multe etape ale actului sexual. Tulburările sexuale sunt, în general, clasificate în patru categorii:

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1