Vrei să-ţi crească considerabil şansele de a-ţi găsi un iubit? Pune-te în situaţii noi

mii.jpg

Vrei să-ţi crească considerabil şansele de a-ţi găsi un iubit
Pentru a te cunoaşte cât mai bine ai nevoie de prieteni şi parteneri sexuali
foto: 123RF

Ţi se pare că a trecut foarte mult timp de când nu ai mai fost implicată într-o relaţie? Dacă vrei să schimbi acestă situaţie, nu ar strica să iei în calcul un lucru care îţi va creşte considerabil şansele de a-ţi găsi un iubit. Pune-te în situaţii noi.

Se spune că dacă vrei să îţi găseşti perechea trebuie mai întâi să lucrezi cu tine şi să fii în echilibru cu tine. Lucrează cu tine dezvoltându-ţi inteligenţa emoţională şi devenind conştientă de sexualitatea ta.

Dar, în acelaşi timp, pentru a te cunoaşte cât mai bine ai nevoie de prieteni şi parteneri sexuali. Orice întâlnire amoroasă îţi oferă posibilitatea de a-ţi cunoaşte preferinţele, slăbiciunile, punctele forte. Dacă vei continua să faci şi să crezi aceleaşi lucruri pe care le-ai experimentat deja, vei rămâne blocată.

Creierul uman are o capacitate extraordinară de a se adapta şi de a se dezvolta, bineînţeles dacă este lăsat. Dar pentru a se dezvolta, intelectul trebuie pus în situaţii şi experienţe noi, trebuie stimulat. Poate sunt lucruri care îţi plac sau care ţi-ai dorit să le faci dar ţi-a fost frică. Atâta timp cât aceste lucruri reflectă interesul tău real, treci peste frici şi încearcă lucruri noi. Odată cu ele pot veni şi oameni noi, dar poţi cunoaşte şi alte părţi ale personalităţii tale despre care nu ai ştiut până acum.

Loading...
 
 

Citește și