Vrei să te dorească și mai mult în pat? Iată ce preţuiesc bărbaţii în intimitate

scxenarii.jpg

Vrei să te dorească și mai mult în pat preţuiesc bărbaţii în intimitate
Încercați să descoperiți toate zonele erogene ale partenerului și să le explorați la maximum
foto: 123RF

Chiar dacă multe persoane sunt de părere că începutul actului sexual este preferat doar de femei, sexologii arată că și bărbații prețuiesc un preludiu fierbinte în egală măsură. Nu numai că acesta îl va scoate din minți și-l va face să te dorească și mai mult dar îl va ajuta să-și mențină erecția o perioadă mai îndelungată.

Puteți începe partida cu un masaj de relaxare și de acolo puteți continua după cum doriți. N-ar fi o idee rea să vă întrebați iubitul despre ce își dorește sau să îl lăsați să vă ghideze mâinile. Încercați să descoperiți toate zonele erogene ale partenerului și să le explorați la maximum.

Nu uitați că stimularea orală a penisului ar trebui să fie punctul culminant al partidei, nu începutul acesteia. Puteți, de asemenea, să stimulați cu limba și alte zone din apropiere precum perineul sau chiar testiculele.

Atenție la mușcături! Zona penisului este la fel de profund inervată precum interiorul vaginului. O mușcătură ușoară îl poate stimula și mai tare dar una mai puternică îi poate produce dureri cumplite și chiar sângerări.

Ca întotdeauna, recompensele pentru atenția acordată partenerului tău în pat vor fi îndestulătoare. Ține minte că și el, la fel ca tine, are anumite așteptări de la o partidă de sex și nu va fi deloc supărat dacă, uneori preiei tu frâiele.

Loading...

Citește și