Vrei să te bucuri din plin de momentele intime? Iată ce poţi face pentru a ajunge la orgasm

orgasm.jpg

Vrei să te bucuri din plin de momentele intime orgasm
Relxarea este esenţială pentru a avea orgasm. Lasă la uşa dormitorului grijile, stresul sau orice complexe de natură fizică
foto: 123RF

Deşi sunt renumite pentru mimarea orgasmului, există câteva lucruri pe care femeile le pot face pentru a ajunge la climax şi pentru a avea o viaţă sexuală împlinită. Iată ce pot face reprezentantele sexului frumos pentru a obţine orgasme năucitoare.

Alege poziţii de sex care să te stimuleze

Fie că este vorba de poziţii în care clitorisul este expus unei presiuni ritmice sau de poziţii pe care le-ai încercat şi au funcţionat, alege mereu să construieşti dumul până la orgasm. Alternează poziţiile cu care erai obişnuită, cu unele noi, pentru a-ţi mări şansele de a descoperi şi alte metode prin care poţi atinge orgasmul. Experimentează şi condimentează-ţi partidele de amor şi nu te limita doar la lucrurile cunoscute. Dacă ai nevoie de inspiraţie, un film pentru adulţi este mereu o soluţie interesantă, atâta timp cât alegi ce ţi se potriveşte şi nu încerci să egalezi performanţele actorilor.

Masturbează-te

Masturbarea îţi antrenează corpul pentru ceea ce poţi simţi în timpul unei partide de sex. În plus, masturbarea este modul perfect prin care poţi identifica ce fel de atingeri îţi plac, aşa că le poţi replica în timpul sexului, sporind eficienţa excitării, care va avea ca urmare un orgasm intens. Arată-i partenerului cum vrei să te atingă şi drumul până la orgasm se va scurta semnificativ.

Relaxează-te

Relxarea este esenţială pentru a avea orgasm. Lasă la uşa dormitorului grijile, stresul sau orice complexe de natură fizică. Detaşează-te şi bucură-te de fiecare atingere ca şi cum timpul s-a oprit în loc. Psihologii spun că starea de relaxare profundă stimulează eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, care adăugaţi la starea de excitare profundă din timpul sexului contribuie la un orgasm memorabil. Lasă senzaţiile să pună stăpânire pe tine şi vei fi surprinsă de câte de repede vei atinge orgasmul.

 

Loading...

Citește și

 • beneficii ale consumului de vin roşu asupra vieţii sexuale

  Numeroase studii au arătat că dintre toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, vinul roşu este singurul care aduce mari schimbări în privinţa experienţei tale sexuale.

 • Ce poate declanşa sentimentul de gelozie în relaţie de cuplu

  Sentimentul de gelozie este declanşat de lipsa de încredere în sine şi de nesiguranţa relaţiei. Dacă ţi-e teamă că vei fi respinsă sau părăsită de cel de lângă tine, automat vei simţi nevoia să preiei controlul asupra situaţiei. În timp, însă, gelozia duce la dezvoltarea unui comportament agresiv faţă de partener, vrei să ştii tot timpul ce face, simţi nevoia să te caute din ce în ce mai des şi nu crezi că e potrivit să iasă doar cu prietenii lui.

 • Secrete pe care bărbaţii le ascund de femei

  Unii bărbaţi au secretele lor bine păzite pe care ar prefera să le ţină departe de firea curioasă a femeii. Fac acest lucru nu din cauză că ar fi nişte mincinoşi, ci pur şi simplu pentru a nu răni sentimentele persoanei de lângă ei. Iată, aşadar, câteva secrete pe care nu le vei auzi niciodată ieşind din gura iubitului tău.

 • Iată cum poţi să treci peste suferinţa provocată de o despărţire

  Ai ieşit dintr-o relaţie şi nu ştii cum să treci peste suferinţa provocată de despărţire? Dacă ai impresia că lumea s-a sfârşit odată cu finalul unei relaţii trebuie să îţi spunem că nu este deloc aşa.