Vrei să păstrezi acelaşi entuziasm în relatia ta? Fă-l să te dorească mereu!

entuziasm.jpg

Pastreaza acelaşi entuziasm relatia ta
Dacă vrei să pastrezi acelaşi entuziasm chiar şi după ce au trecut câţiva ani peste voi, trebuie să ştii să menţii sexul „proaspăt"
foto: 123RF

Dacă sunteţi împreună de ceva timp, atunci asta poate fi tradus printr-o „problemă". Unul dintre motivele pentru care lucrurile erau atât de încinse la început între tine şi partenerul tău este pentru că nu ştiai la ce să te aştepţi.

Aşadar, dacă vrei să pastrezi acelaşi entuziasm chiar şi după ce au trecut câţiva ani peste voi, trebuie să ştii să menţii sexul „proaspăt". Să nu îţi fie teamă să încerci lucruri noi care vă vor plăcea amândurora. Niciodată să nu ajungi la un punct în care el îţi poate anticipa fiecare mişcare.

Trebuie să condimentezi relaţia, altfel ajungi la un stadiu în care nimic nu te mai surprinde, prin urmare a face sex ţi se va părea plictisitor şi, automat, nu îţi va mai trezi interesul.

Loading...

Citește și

 • Prejudecaţile femeilor barbatilor materie sex

  Ideile preconcepute nu îşi au rostul în viaţa sexuală, sunt complet inutile şi cel mai probabil vor stârni amuzamentul cu trecerea timpului. Acestea sunt numai în capul vostru şi de fapt nici nu ar exista dacă le-aţi discuta sincer cu partenerul de viaţă.

 • Afrodisiacele transforma o noapte banală plina pasiune

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

 • Beneficiile sexului pe fuga

  Sexul pe fugă este o experienţă palpitantă care vă poate consolida relaţia, în ciuda lipsei de timp. Contrar aparenţelor această experienţă nu presupune un simplu contact fizic, ci o unire spontană a simţurilor voastre.

 • De ce nu trebuie ignoranta viaţa sexuala

  Abstinenţa sexuală este asociată, uneori, cu privarea de dragoste, cu lipsa de afecţiune, fapt care favorizează apariţia stărilor depresive, de anxietate, de tristeţe şi de nervozitate.