Vrei să o cucereşti pe femeia care îţi place? Iată ce să faci ca să-i stârnești interesul și atracția

nbc.jpg

Vrei să o cucereşti pe femeia care îţi place
Fă-i complimente, dar fără să exagerezi şi, foarte important, fără să minţi
foto: Pixabay.com

Nu știi cum să cucereşti o femeie, ce să vorbești, cum să te porți, ce să faci ca să-i stârnești interesul și atracția? Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

Atunci când vă întâlniţi, întreab-o cum i-a fost ziua sau cum se simte. Întrebările specifice despre locul de muncă sau despre familie o vor încuraja să fie deschisă şi să-ţi vorbească despre ea, fapt care le încântă pe femei.

Fă-i complimente, dar fără să exagerezi şi, foarte important, fără să minţi. Dacă vrei să o cucereşti, cu siguranţă că ai foarte multe argumente pentru care o placi, aşa că cel mai bine este să i le spui. Orice femeie vrea să audă cât de specială este. Spune-i cât de mult o apreciezi şi cât de importantă este în viaţa ta, dar precizează şi de ce, pentru că orice detaliu contează în faţa ei.

Complimentele tale nu trebuie să fie generale, aşa că nu îi spune cât este de frumoasă. Identifică aspectele specifice pe care le apreciezi la ea, fie că este vorba despre ochi, păr sau felul în care ea zâmbeşte.

Dacă observi ceva diferit la ea, coafura, hainele sau accesoriile, spune-i acest lucru, pentru că o femeie apreciază în mod deosebit atenţia pe care i-o acorzi. Orice lucru mărunt contează, aşa că poţi să spui fără nicio reţinere ceea ce simţi pentru ea.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații

  Bărbaţii, chiar dacă sunt consideraţi “sexul puternic” au foarte multe frici atunci când sunt într-o relaţie. Se tem să nu se îndrăgostească şi după, să fie dezamăgiţi de persoana în care au investit sentimente.

 • Secretul trăiniciei unei relații de cuplu

  O relaţie sănătoasă, trainică, nu înseamnă o relaţie perfectă, fără conflicte, în care partenerii sunt mereu de acord și fac multe compromisuri. În realitate cei cu legături durabile și fericite nu îşi rezolvă toate problemele. Acestea nu dispar niciodată de tot. Iar iertarea este necesară dacă vrei ca relaţia să fie una sănătoasă în care amândoi să fiți fericiți.

 • Partenerul petrece puţin timp cu tine

  Într-o relaţie de lungă durată este normal ca după un timp să apară o oarecare distanţă între parteneri. Până la urmă fiecare are nevoie de spaţiul său personal.

 • Lucruri esenţiale pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral

  Sexul oral reprezintă unul dintre cele mai mari tabuuri legate de viaţa intimă, aşa că nu este de mirare de ce multe persoane nu cunosc informaţii esenţiale despre el. Indiferent că îl practici sau nu, cu siguranţă nu cunoşti totul despre acest domeniu. În articolul de mai jos, descoperă câteva lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral practicat femeilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1