Vrei să îţi înnebuneşti iubitul în dormitor? Iată ce trebuie să înveţi mai întâi

buna.jpg

Vrei să îţi înnebuneşti iubitul în dormitor
Dacă vrei să îţi înnebuneşti iubitul şi să ai parte de partide de sex explozive, trebuie să înveţi mai întâi să te joci cu mintea lui
foto: 123RF

Mai toate reprezentantele sexului frumos îşi doresc să devină experte în ale amorului şi să îşi înnebunească partenerul de viaţă. Chiar dacă lucrurile par extrem de dificile, în realitate este foarte uşor să seduci un bărbat şi să îl dai pe spate în ceea ce priveşte sexul.

Dacă vrei să îţi înnebuneşti iubitul şi să ai parte de partide de sex explozive, trebuie să înveţi mai întâi să te joci cu mintea lui. Spiritele trebuie să se încingă înainte ca voi să ajungeţ în pat. Preludiul trebuie să fie unul cât se poate de lung, aşa că poţi începe ziua trimiţându-i mesaje sexy, în timp ce sunteţi la muncă, sau să îi pregăteşti o cină romantică, cu lumânări şi uleiuri senzuale.

Atitudinea are şi ea un rol esenţial atunci când vrei să îţi dai gata iubitul în dormitor. Aşadar, nu uita să păstrezi în permanenţă contactul vizual cu partenerul tău. Aruncă-i ocheade perverse, lasă-l să te mângâie şi să te sărute în timpul partidei de amor. Nu fi timidă şi nu te ruşina niciodată de corpul tău. Senzualitatea unei femei constă în primul rând în felul său de a controla lucrurile în pat.

 

Loading...

Citește și

 • Partenerul refuză să mai facă sex cu tine

  Când partenerul nu îşi mai doreşte să facă sex cu tine, e normal să te simţi singură şi abandonată. Totuşi, în această situaţie, nu adopta o atitudine critică şi nu fii cicălitoare sau agresivă, aşa nu faci decât să îl îndepărtezi şi mai tare. Încearcă să îl convingi să apeleze la un specialist şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Grija faţă de celâlalt, comunicarea şi activităţile făcute în cuplu pot să reaprindă văpaia şi să garanteze nopţi fierbinţi în dormitor.

 • câteva trucuri erotice cu lubrifianţi pentru sex incendiar

  Lubrifiantul intim poate fi folosit în câteva moduri sexy la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva trucuri erotice cu lubrifianţi pentru sex incendiar.

 • mariaj fără o viaţă intimă satisfăcătoare se va destrăma

  Cuplurile, în special cele căsătorite, riscă de cele mai multe ori să se împotmolească în rutina zilnică a serviciului şi a treburilor casnice, încât neglijează complet activitatea intimă.

 • iubitul pierde interesul în ceea ce te priveşte

  O relaţie fericită pentru ambii parteneri implică, pe lângă dragoste şi multă strădanie de a menţine flacăra vie. Din păcate, de cele mai multe ori, atunci când tu ajungi în zona de confort vei simţi că partenerul îşi pierde încet încet interesul faţă de tine. Iată ce poţi să faci pentru ai stârni din nou interesul.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1