Vrei să îţi cucereşti iubitul definitiv? Nu ezita să aduci un plus de picanterie în dormitor

vbnh.jpg

Vrei să îţi cucereşti iubitul definitiv
Dacă vrei să îți cucerești partenerul pentru totdeauna atunci nu ezita să aduci un plus de picanterie în dormitor
foto: 123RF

Odată cu trecerea timpului, clipele fierbinți din dormitor își pierd din frecvență sau se instalează rutina. Acesta poate să fie chiar unul dintre motivele pentru care unul dintre parteneri poate începe să se simtă nelijat sau să își dorească o aventură.

Dacă vrei să îți cucerești partenerul pentru totdeauna atunci nu ezita să aduci un plus de picanterie în dormitor. Studiile arată că bărbații adoră să fie luați prin surprindere și că, de cele mai multe ori, aceștia se bucură enorm atunci când iubitele lor sunt cele care preiau inițiativa în dormitor.

Deși nu le place să fie sufocați sau pupați ostentativ în public, bărbații se bucură enorm dacă acasă reușesc să tragă cu ochiul la partenera de viață atunci când face duș, atunci când se schimbă de haine sau atunci când poartă o pijama mai sexy, cu pantaloni scurți sau decolteu adânc.

Un alt mod prin care îl cucerești este să te folosești de tot felul de trucuri ca să îi stimulezi imaginația și să îl exciți. O mângâiere pe gât sau un sărut, un ronțăit de ureche sau un masaj pot aprinde imediat spiritele într-o relație.

 

Loading...

Citește și

 • Orice relație este afectată în timp de o anumită doză de rutină

  Orice relație este afectată la un moment dat de o anumită doză de rutină, care poate fi benefică, atâta timp cât nu devine permanentă. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

 • Nesiguranţa afişată ostentativ erodează chiar şi cele mai solide cupluri

  Indiferent cât de solidă pare a fi relaţia de cuplu, există anumite pericole ce planează asupra ei, pericole ce pot distruge o relaţie aparent indisolubilă. Teama de separare, de abandon, gelozia, agăţarea de partener, controlul exagerat, plângerile repetate, reproşurile, solicitarea permanentă a dovezilor de iubire, autovictimizarea, toate acestea sunt manifestări de nesiguranţă care apar atât la bărbaţi, cât şi la femei şi care pot pune în pericol relaţia dintre parteneri.

 • indiciul clar ca omul de langa tine nu te mai iubeste

  Salonul de masaj erotic - cea mai proastă investiţie în vreme de criză. Pentru că puţini se mai încumetă să le treacă pragul, patronii le-au scos la mezat. Se vând greu chiar şi în rate!

 • Cum identifici un partener indisponibil emoţional

  Ai cunoscut pe cineva şi vrei să ştii dacă este indisponibil emoţional sau nu? Poți identifica un partener indisponibil emoțional după felul în care te simți în prezența sa, atunci când ai anumite nevoi emoționale. Acesta este de multe ori preocupat să evite zona emoțională, deoarece emoțiile precum tristețea sau teama ta îi pot trezi propriile frici și vulnerabilități iar mai apoi să simtă o dificultate de a le gestiona.