Vrei să începi o relaţie nouă? Lasă deoparte experienţa trecută

des.jpg

vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută
Dacă vrei sa începi o noua relaţie, ar fi bine sa laşi deoparte experienţa trecută şi sa nu o compari cu ce ai trait cu fostul
foto: 123RF

Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

Aşadar, dacă vrei sa începi o nouă relaţie, ar fi bine să laşi deoparte experienţa trecută şi să nu o compari cu ce ai trăit cu „el”. Fiecare om este unic şi aşteptările tale foarte exacte te pot face să fii uşor dezamăgită. Dacă te întâlneşti cu cineva, nu îl măsura şi compara cu o lista exactă de calităţi pe care e musai să le aibă.

Nu este vorba să accepţi defecte pe care nu le-ai tolerat niciodata până acum, dar fi spontană şi deschisă să cunoşti un om care s-ar putea să te surprindă plăcut. În plus, să nu ai pretenţia ca persoana cu care te întâlneşti să ştie deodată tot ce-ţi doreşti şi cum ai vrea tu ca el să reacţioneze într-o anume situaţie. Te-ai obişnuit poate cu asta dacă ai avut o relaţie lungă. Dar este normal să nu fie aşa în cazul unui nou prieten.

Loading...
 
 

Citește și

 • Singurătatea relaţia de cuplu prevenită acestă situaţie

  Singurătatea în cuplu nu apare pur şi simplu. Există semne care îţi arată că lucrurile nu mai stau ca la început. E frustrant să descoperi că persoana căreia îi povesteai totul fără nici o reţinere este acum cu gândurile în altă parte şi adesea nici nu aude ce îi spui. Pe moment nu înţelegi ce anume s-a întâmplat, de aceea e nevoie să dai timpul înapoi şi să analizezi când ai început să nu te mai bucuri de relaţie.

 • Învaţă cum să împiedici gelozia să îţi distrugă relaţia de cuplu

  Despre femei se spune că sunt mult mai geloase decât bărbaţii, dar studiile contrazic acest mit, semnalând că această atitudine derivă din nesiguranţă şi deci nu are nicio legătură cu distincţia sexelor. Din păcate, gelozia poate destrăma o relaţie de cuplu. Pentru a nu se ajunge într-o situaţie de acest gen, învaţă cum să treci cu tact peste aceste momente neplăcute dintr-o relaţie.

 • boala cu transmitere sexuala afecteaza fertilitatea ambii parteneri

  Dintre toate bolile care se iau prin contact sexual neprotejat, infecţia cu Chlamydia este una extrem de periculoasă atât pentru fertilitatea feminină, cât şi pentru cea masculină.

 • Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat

  Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.