Vrei să îl impresionezi pe bărbatul pe care îl placi? Iată ce trebuie să ai în vedere

da.jpg

Vrei să îl impresionezi pe bărbatul pe care îl placi
Nu îi pune întrebări la care ştii dinainte că nu o să poată să răspundă, sau va răspunde cu o minciună
foto: 123RF

Chiar dacă la prima vedere par cele mai complicate fiinţe din lume, bărbaţii au slabiciunile lor şi pot fi cuceriţi fără prea mult efort. Iată ce trebuie să ai în vedere, dacă vrei să te adore.

Poartă ceea ce îţi oferă. Dacă nu porţi ceea ce ţi-a dăruit el îl umileşti. Dacă nu îţi place, cu tact convinge-l să schimbe darul cu ceva pe gustul tău.

Bărbaţilor le plac femeile inteligente. În sufletul lui, un bărbat vede în femeie o plus-valoare. Aşa că trebuie să străluceşti în prezenţa lui nu doar prin frumuseţe şi stil, ci şi prin inteligenţă.

Învaţă să joci biliard. Pentru bărbaţi sunt puţine lucruri mai grozave decât o femeie care ştie să joace foarte bine billiard.

Nu-l face să fie gelos. Din momentul în care ajunge să fie gelos o dată, aşa va rămâne şi este o catastrofă. Aşadar, prudenţă maximă!

Nu-i critica fostele iubite, în cazul în care le cunoşti. Bărbaţii au o loialitate instinctivă faţă de fostele iubite, poate chiar mai mare decât loialitatea pe care o au femeile faţă de foştii iubiţi.

Nu îi pune întrebări la care ştii dinainte că nu o să poată să răspundă, sau va răspunde cu o minciună. Şi el, şi tu aveţi o istorie în spate. Dacă îl întrebi, te va întreba şi el pe tine, iar tu, spre deosebire de el vei fi sinceră, şi cel care până la urmă o să piardă de pe urma acestor confesiuni vei fi tu.

 

Loading...

Citește și

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.

 • vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută

  Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1