Vrei să îi oferi iubitului o noapte de neuitat? Ţine cont de aceste sfaturi!

lenjeri.jpg

Vrei să îi oferi iubitului o noapte de neuitat
Lenjeria sexy este un must dacă doreşti să îţi stârneşti iubitul
foto: 123RF

Sunt câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să îţi încânţi partenerul şi să îi oferi o noapte de neuitat. Vei beneficia, la rândul tău, de plăcerile unei astfel de nopţi.

Atât femeia, cât şi bărbatul au nevoie de un timp alocat preludiului, acesta fiind factorul principal al plăcerii. Micile atingeri produc cele mai frumoase momente, de aceea cunoaşterea corpului partenerului este foarte importantă. Descoperiţi-vă împreună zonele erogene! Veţi avea orgasm garantat, iar partida de amor va fi una reuşită. Imaginaţia bogată îşi are rolul ei. Fiţi pregătiţi pentru orice pentru a vă surprinde partenerul şi daţi frâu liber oricărei fantezii.

Lenjeria sexy este un must dacă doreşti să îţi stârneşti iubitul. Ştim cu toţii că bărbaţii au tot felul de fetişuri cu lenjeria noastră, pe care, din timiditate nu le dezvăluie. Aşa că surprinde-l! Indiferent unde alegeţi să îl faceţi, sexul este plăcut! Este bine să încercaţi cele mai neobişnuite poziţii în cele mai ciudate locuri, mai târziu vă veţi aduce aminte cu mare drag şi plăcere de acele momente pline de erotism.

Când vine vorba de sexul oral, mai toată lumea este reticentă şi ascunde faptul că măcar o dată l-au practicat. Multe reprezentante ale sexului frumos consideră că dacă nu fac bine sexul oral, partenerul de viaţă se va supăra iar de aici se va strica relaţia. Total greşit! Acest lucru se învaţă şi tocmai din acest motiv comunicarea este importantă. În general, tuturor bărbaţilor le place ceea ce se întâmplă cu corpul lor atunci când se află în mâinile iubitei. Masajul este încă un aliat bun pentru o partidă reuşită. Aceasta stimulează toţi muşchii corpului şi îi relaxează.

 


 

Loading...

Citește și

 • Tot ce trebuie să ştiţi despre virusul care provoacă SIDA

  HIV este o infecţie cu transmitere sexuală şi are un impact devastator asupra sistemului imunitar uman, făcându-l să nu mai poată lupta cu bolile şi viruşii. HIV este virusul care provoacă SIDA, boala care a dus la decesul multor persoane, de-a lungul timpului. Acest virus se poate transmite prin spermă, sânge infectat, secreţii vaginale. Mai poate intra în organism prin intermediul unei răni sau prin mucoasă în timpul sexului vaginal, oral sau anal. De asemenea, o persoană se poate infecta şi prin intermediul acelor care au fost folosite de o persoană bolnavă.

 • comportă un bărbat egoist într-o relaţie

  Dacă partenerul nu depune suficient efort pentru a menține relația de dragoste şi se gândeşte mai mult la nevoile lui, înseamnă că ai de-a face cu un bărbat egoist. Nevoile lui primează, pune accent pe propriile dorinţe, astfel încât dispare ideea de egalitate, de parteneriat

 • sfaturi pentru a putea aborda o discuţie despre sex cu partenerul

  Puţine cupluri reuşesc, din păcate, să aibă dialoguri confortabile despre sex. Iar atunci când vorbesc despre nevoile lor intime, discuţiile sunt adesea indirecte, vagi şi lăsate fără rezolvare. De obicei, ambii parteneri se grăbesc să termine discuţia, sperând că celălalt le va înţelege dorinţele, fără să spună prea mult. Ideea e că, cu cât eşti mai direct în legătură cu ceea ce îţi doreşti, cu atât mai mult cresc şansele să obţii acel ceva.

 • Factori importanţi care afecteată orice relaţie de lungă durată

  Mai toate relaţiile serioase încep să se degradeze după câţiva ani, pentru că cei doi partener pierd intimitatea şi “uită” să mai comunice. Iar când sentimentele pe care le nutreau, la un moment dat, unul pentru celălalt, încep să se estompeze, stările negative pe care cei doi le simt devin dominante. La acestea se adaugă şi factorii exteriori, cum ar fi serviciul, datoriile şi problemele din familie, care acutizează problemele din cuplu.