Vrei să-i faci o surpriză deosebită persoanei iubite? Idei sexy pentru Ziua Îndrăgostiţilor

sex.jpg

faci o surpriză deosebită persoanei iubite Idei sexy Ziua Îndrăgostiţilor
Sfântul Valentin se apropie și toate cuplurile sărbătoresc iubirea în felul lor
foto: 123RF

Sfântul Valentin se apropie și mai toate cuplurile sărbătoresc iubirea în felul lor. Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti ideea potrivită şi să fii creativ. Iată câteva idei sexy pentru această zi specială.

Lasă-i bilete de dragoste

De când nu ai mai scris un bileţel? Acum, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona pe partenerul de viaţă o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.

Vino cu ceva nou în pat

Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta? E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere, de diferite culori, pentru a le incita simţurile.

Un masaj erotic şi senzual

După o zi de muncă, nimic nu este mai binevenit decât un masaj erotic. De Valentine`s Day, pregăteşte o atmosferă romantică în dormitor şi oferă-i iubitului tău un masaj erotic plin de senzualitate. Foloseşte un ulei afrodisiac sau o loţiunile de corp, pentru ca mâinile tale să alunece mai bine pe trupul lui înfierbântat.

Seară spa acasă

Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină de apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Pune muzica lui preferată, aprinde câteva lumânări şi deschide o sticlă cu şampanie.

Luaţi cina în intimitatea casei

Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tine. Aranjează masa întru-un stil aparte şi îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de sexy.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sexul în timpul menstruaţiei experienţă simţi trăieşti

    Sexul în timpul menstruaţiei este ca fructul interzis: o experienţă controversată, dar pe care simţi nevoia să o trăieşti. Cele mai multe femei spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală.

  • lucruri interesante despre durata unui act sexual

    Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

  • Vrei să ajungi mai repede la extaz invaţă respiri

    Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze respiraţia pentru a avea orgasm în timp record. Aşadar, respiraţia joacă un rol extrem de important în rapiditatea cu care o femeie atinge extazul. Respiraţia este, desigur, un proces involuntar.

  • Deşi este o problemă medicală comună multor bărbaţi, disfuncţia erectilă e în continuare privită ca un subiect tabu. Unii pacienţi sunt aduşi la medic de partenerele lor şi parcă nici atunci nu reuşesc să vorbească deschis. Din fericire, există soluţii. Medicina a evoluat şi au apărut tehnici non-invazive care tratează problema.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1