Vrei să fii sexy în prima noapte în care dormi la iubitul tău? Iată câteva sugestii

sexz.jpg

Vrei să fii sexy în prima noapte în care domi la iubitul tău
Poţi dormi fie în pijamale, fie într-o cămaşă de noapte, fie într-o lenjerie intimă mai sexy
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Vrei să fii sexy în prima noapte în care dormi la iubitul tău, dar fără să devii vulgară? Îţi doreşti să fii cât mai atrăgătoare, dar fără a renunţa la confort? Acestea sunt lucrurile la care trebuie să te gândeşti atunci când îţi alegi hainele în care vei dormi pentru prima dată la bărbatul de care eşti îndrăgostită.

Din păcate, variantele sunt limitate, poţi dormi fie în pijamale, fie într-o cămaşă de noapte, fie într-o lenjerie intimă sexy. Dacă eşti mai îndrăzneaţă, optează pentru a treia variantă, este mult mai erotică şi mai feminină. În plus ai suficientă libertate de mişcare, iar în cazul în care lucrurile evoluează spre ceva mai sexual, îţi va fi mult mai uşor să te dezbraci.

Dacă totuşi nu te simţi bine să fii atât de expusă, pijamaua este sfântă. Evită-le pe cele cu elefănţei, răţuşte, pisicuţe sau căţei, care nu sunt deloc incitante din punctul de vedere al bărbatilor. Alege-ţi una cu pantaloni scurţi sau cu o bluză mai decoltată, eventual cu braţele goale, în care să îi stârneşti imaginaţia.

În ceea ce priveşte materialul, optează pentru mătase sau satin, acestea se mulează frumos pe corp, sunt suficient de subţiri încât să lase să se întrevadă formele şi sunt şi foarte uşoare şi confortabile.

 

 

Loading...

Citește și

 • Cele mai importante motive pentru care să faci sex mai des

  Sexul este unul dintre aspectele cele mai importante când vine vorba de fericirea unui cuplu. Cât de des întreţin doi îndrăgostiţi relaţii intime este unul dintre subiectele la care oamenii de ştiinţă au reuşit să găsească răspuns.

 • dai seama ai relaţie funcţională cu cel care ar putea fi bărbatul vieţii tale

  Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, la un moment dat ajungi inevitabil să te întrebi dacă partenerul tău este cumva cel cu care vei trăi până la adânci bătrâneţi. Ei bine, pentru a găsi un răspuns, află că există un semn concludent care îţi dezvăluie că el ar putea fi bărbatul potrivit pentru tine.

 • Secretul dorinţei într-o relaţie relaţie pe termen lung

  Timpul şi cunoaşterea mai bună a partenerului erodează noutatea poveştii voastre de dragoste şi încetezi să îţi mai idealizezi iubitul. Odată ce idealizarea ia sfârşit, poţi simţi că te „dezîndrăgosteşti”, că nu mai trăieşti acea chimie a atracţiei.

 • lucruri se bazează o relaţie solidă şi armonioasă

  O relaţie trainică se bazează în primul rând pe respect, încredere reciprocă şi pe acceptarea faptului că fiecare partener are dreptul la propria intimitate. Încearcă pe cât posibil să nu intri cu forţa în intimitatea iubitului tău, decât în momentul în care el îţi oferă ocazia să faci asta. Fiecare dintre voi are propria individualitate şi acest lucru trebuie înţeles şi acceptat ca fiind ceva normal, fără să genereze un conflict.