Vrei să fii fericită cu partenerul tău? Uită de comparaţii şi lăsaţi-vă să fiţi centrul universului unul pentru celălalt

bvc.jpg

Vrei să fii fericită cu partenerul tău
Dacă eşti fericită cu partenerul tău, uită de comparaţii şi lăsaţi-vă să fiţi centrul universului unul pentru celălalt
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Fericirea ta în relaţia în care te afli este cel mai important lucru. Dacă eşti fericită cu partenerul tău, uită de comparaţii şi lăsaţi-vă să fiţi centrul universului unul pentru celălalt.

Fiecare dintre noi căutăm perechea perfectă şi din acest motiv nevoia de a compara este destul de puternică. Nu luaţi totul prea în serios şi evitaţi să faceţi această greşeală, chiar dacă amândoi credeţi că relaţiile anterioare au fost mai potrivite pentru voi. Acordaţi-vă timp să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă apropiaţi unul de altul.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le putem face este să comparăm relațiile noi cu cele vechi. Astfel, omitem faptul că fiecare relație este unică în felul ei și trebuie să o tratăm ca atare. Gândiți-vă la momentele în care ați judecat pe nedrept pe cineva doar pentru ca vă amintea de altcineva din trecut care s-a purtat urât cu voi.

Fiţi fericiţi şi renunțați la teama de a vă apropia cu inima deschisă de cineva doar pentru că, în trecut, ați fost rănit. Ghiciți ce! Cel mai probabil și persoana de lângă voi a fost rănită la un moment dat. Amândoi purtati cu voi răni din trecut. Astfel de judecăti duc la reactii defensive, la îndepărtare nefondată, la suferință.  Oferiți bunătate și sustinere, oferiți încredere, dăruire, nimeni nu intră în viata voastră pentru a plăti greșelile altora.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și