Vrei să experimentezi mai mult în pat? Uite cum poți să-i spui iubitului despre fanteziile tale

fa.jpg

experimentezi mai mult în pat spui iubitului despre fanteziile tale
Chiar dacă în dormitor se întâmplă totul, ar fi indicat să începi discuţia despre dorinţele tale sexuale în afara acestuia
foto: 123RF

Vrei să experimentezi mai mult pe plan sexual, însă nu ştii dacă şi iubitul tău va fi de acord cu asta. Nu renunţa la idee doar de teamă că el nu va avea o reacţie pozitivă. Chiar dacă în dormitor se întâmplă totul, ar fi indicat să începi discuţia despre dorinţele tale sexuale în afara acestuia.

Astfel, nu pui la fel de multă presiune pe partener atunci când îl rogi să iasă din zona sa de confort pentru noi experienţe sexuale. Trebuie să staţi relaxaţi şi poate chiar să beţi un pahar împreună, pentru a scăpa şi de inhibiţii. Având în vedere că este vorba de sex, trebuie ca amândoi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă când luaţi o hotărâre atât de importantă ca aceasta.
Ajută foarte mult să discutaţi în avans ce aveţi de gând să faceţi şi cum va decurge totul, astfel ştiţi sigur cât de mult veţi împinge limitele. Chiar dacă îţi doreşti să încerci mult mai multe, nu e o idee bună să te grăbeşti şi să experimentezi totul într-o singură încercare.

Iată cum trebuie să te comporţi cu iubitul dacă el îţi propune ceva nou în intimitate

Dacă iubitul tău este cel care îţi propune să puneţi în practică tabuuri sexuale, poartă-te cu el aşa cum ai vrea şi tu să se poarte cu tine, dacă ai fi în locul său. Nu râde, nu judeca şi nu evita subiectul, oricât de incomod ţi s-ar părea. Mai mult, dacă nu îţi surâde deloc ideea lui, nu îl refuza şi atât, ci este mai sănătos pentru relaţia voastră să îi propui o alternativă care să te facă şi pe tine să te simţi bine.
 


 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1