Vrei să ajungi mai repede la extaz? Învaţă să respiri

respiratia.jpg

Vrei să ajungi mai repede la extaz invaţă respiri
O respiraţie profundă asigură o oxigenare corespunzătoare a creierului, deci senzaţii mai intese
foto: 123RF

Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze respiraţia pentru a avea orgasm în timp record. Aşadar, respiraţia joacă un rol extrem de important în rapiditatea cu care o femeie atinge extazul. Respiraţia este, desigur, un proces involuntar.

Deşi în timpul unei partide de sex respiraţia este ultima ta grijă, ea este extrem de importantă pentru a ajunge la orgasm. În timpul sexului avem tendinţa de a ne ţine respiraţia sau de a respira sacadat, din cauza excitării şi a încordării fizice şi mentale din acele momente.

Pentru un orgasm garantat este nevoie să controlezi acest aspect. Impune-ţi să respiri lent şi profund, chiar dacă până te obişnuieşti vei fi probabil distrasă de la ceea ce simţi. O respiraţie profundă asigură o oxigenare corespunzătoare a creierului, deci senzaţii mai intese. În plus, vei putea controla mai bine ceea ce simţi, alegând singură momentul de intesitate maximă a senzaţiilor, când vei avea orgasm.

Loading...

Citește și

 • Tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă

  Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

 • Secrete pe care bărbaţii le ascund de femei

  Unii bărbaţi au secretele lor bine păzite pe care ar prefera să le ţină departe de firea curioasă a femeii. Fac acest lucru nu din cauză că ar fi nişte mincinoşi, ci pur şi simplu pentru a nu răni sentimentele persoanei de lângă ei. Iată, aşadar, câteva secrete pe care nu le vei auzi niciodată ieşind din gura iubitului tău.

 • Virusul HPV pericol care nu trebuie ignorat

  Virusul papiloma uman, numit HPV, este cea mai întâlnită boală cu transmitere sexuală. Există peste 100 de tulpini ale virusului HPV. Unele dau leziuni benigne (precum verucile), altele evoluează spre cancer de col uterin. Depistarea precoce a infecției genitale cu papilomavirusuri sau virusurile papiloma umane (HPV) este o modalitate eficientă de prevenire a cancerului de col uterin.

 • Ce poate declanşa sentimentul de gelozie în relaţie de cuplu

  Sentimentul de gelozie este declanşat de lipsa de încredere în sine şi de nesiguranţa relaţiei. Dacă ţi-e teamă că vei fi respinsă sau părăsită de cel de lângă tine, automat vei simţi nevoia să preiei controlul asupra situaţiei. În timp, însă, gelozia duce la dezvoltarea unui comportament agresiv faţă de partener, vrei să ştii tot timpul ce face, simţi nevoia să te caute din ce în ce mai des şi nu crezi că e potrivit să iasă doar cu prietenii lui.