Vrei ca iubitul tău să reziste mai mult în pat? Iată la ce poziţie sexuală trebuie să renunţaţi

misionar.jpg

Vrei ca iubitul tău să reziste mai mult în pat
Renunţaţi la clasica poziţie a misionarului dacă vrei ca iubitul tău să reziste mai mult în pat
foto: 123RF

Vă iubiţi foarte mult, în pat vă potriviţi cum nu se poate mai bine, însă, cu toate acestea, partidele voastre de amor se termină, inevitabil, doar după câteva minute. Dacă ejacularea prematură este problema, a venit momentul să luaţi măsuri. Renunţaţi la clasica poziţie a misionarului dacă vrei ca iubitul tău să reziste mai mult în pat.

Misionarului este una dintre poziţiile sexuale care, pe cât sunt de folosite, pe atât sunt de nepotrivite pentru reprezentanţii sexului puternic care se confruntă cu ejacularea prematură. Mai concret, această ipostază îl forţeată pe partenerul tău de viaţă să se încordeze, iar tensiunea acumulată la nivelul muşchilor picioareloe şi braţelor nu îi este deloc favorabilă în momentele în care ar trebui să se concentreze asupra întârzierii orgasmului şi a ejaculării.

Aşadar, dacă v-aţi bazat pe ea până acum, a sosit timpul să vă condimentaţi viaţa intimă şi să încercaţi poziţii noi care îl vor ajuta pe iubitul tău să reziste mai mult, fără a-ţi ştirbi ţie din plăcerea resimţită, ba dimpotrivă!

Loading...

Citește și

 • Modalitatea prin care femeile pot ajunge la orgasm

  Există femei perfect sănătoase din punct de vedere sexual, dar care mărturisesc că nu se simt pe deplin satisfăcute în pat. Dacă te afli şi tu în această categorie, nu trebuie să îţi faci griji. Nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor.

 • greşeli pot distruge povestea de iubire

  Nicio relaţie nu este ocolită de probleme, însă atâta timp cât acestea sunt minore şi nu foarte greu de tolerat, vă vor face doar bine şi vă vor ajuta să dezvoltaţi o legătură mai puternică. Există totuşi şi situaţii care pot distruge o relaţie indiferent cât de bine ancorată ar fi ea înainte de comiterea acestor greşeli.

 • Când devin femeile frustrate din punct de vedere sexual

  Foarte multe femei devin frustrate din punct de vedere sexual în momentul în care simt că partenerii de viaţă nu le mai oferă ceea ce au nevoie pentru a se simţi satisfăcute. Poate că tânjesc după un preludiu mai intens şi mai lung sau au nevoie ca partidele de sex să dureze mai mult sau le place să fie stimulate într-un anume fel.

 • Întâmpini dificultăţi atinge orgasmul

  Te numeri printre femeile care întâmpină dificultaţi în a atinge orgasmul în timpul actului sexual? Nu-ţi face griji. Nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Mai mult, există reprezentante ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reuşit să îi experimenteze senzaţiile niciodată. Şi studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.