Voyeurismul, o practică sexuală mai puţin obişnuită. Iată în ce constă

vozeurism_0.jpg

Voyeurismul o practică sexuală mai puţin obişnuită
Voyeurismul este o practică sexuală mai puţin obişnuită ce constă în privirea pe ascuns a altor persoane în momentele lor cele mai intime
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Voyeurismul este o practică sexuală mai puţin obişnuită ce constă în privirea pe ascuns a altor persoane în momentele lor cele mai intime, când sunt goale sau fac sex. Este un comportament sexual atipic, care nu implică neapărat perversitate sexuală. Privitul este realizat cu bună ştiinţă, având ca scop obţinerea excitaţiei şi satisfacţiei sexuale.

Ce sunt voyeurii?

Sunt acele persoane care folosesc diverse mijloace care să le înlesnească actul privitului. Dintre aceste mijloace se evidenţiază utilizarea binoclului, a camerei de filmat, privitul prin gaura cheii, ascunsul prin tufişuri, urcatul prin copaci şi pe acoperişuri, urmărirea cuplurilor în pat sau prin alte orificii create special pentru a putea urmării persoanele în ipostaze intime.

De regulă voyeurii nu au în vedere să facă sex cu persoanele pe care le privesc chiar dacă îşi imaginează acest lucru. Cu siguranţă sunt şi excepţii de la regulă, însă aceste situaţii sunt foarte rare. Ei au ca scop final obţinerea orgasmului prin masturbare, fie în timpul activităţii voyeristice, sau mai târziu, prin rememorarea celor văzute.

Iată ce îi atrage în mod deosebit

Aceste persoane au o singură dorinţă intensă şi arzătoare, aceea de a urmări persoane care se dezbracă sau care sunt angajate în activităţi sexuale. Principala lor atracţie o reprezintă în mod special femeile tinere dezbrăcate sau în curs de dezbrăcare. De asemenea, adoră să se masturbeze în timp ce observă aceste femei în ipostaze intime.

Voyeurismul este practicat în general de bărbaţi

Unii bărbaţi o fac din curiozitate, iar alţii, pur şi simplu, adoră să vadă persoane străine în ipostaze intime, acest lucru excitându-i foarte tare. Mai există o categorie de voyeuri care duc lipsă de oportunităţi sexuale şi încearcă în acest fel să compenseze. Voyeurismul este practicat în general de bărbaţi.

Loading...

Citește și

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

 • Erecţia matinală motivul pentru care bărbaţii se trezesc cu chef de sex

  Chiar dacă partenerul tău se trezeşte dimineaţa cu o erecţie, asta nu înseamnă că a avut vise erotice toată noaptea. Erecţia matinală este un fenomen pur fiziologic, involuntar.

 • Când nu comunicăm relaţia este lipsită de singurul mijloc eficient de a rezolva problemele

  Succesul vieţii în doi depinde de felul în care partenerul vibrează şi răspunde la emoţiile celuilalt, dar şi de felul în care partenerii comunică între ei, de calitatea comunicării. Într-un cuplu, nici unul dintre parteneri nu este bun sau rău în totalitate, lucrurile nu sunt doar în alb şi negru iar dacă acest lucru este salutar pentru că astfel ar apărea plictiseala, există şi reversul adică diferenţele pot duce la divergenţe, la neînţelegeri.

 • Ce presupune o partidă de sex reuşită

  Când vine vorba de sex, toată lumea este expertă până la proba contrarie. O partidă de sex reuşită presupune însă câteva lucruri pe care prea puţină lume are răbdarea să le deprindă. Sexul de calitate nu are nimic de a face cu acrobaţiile unor poziţii “exotice” adoptate în timpul actului sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1