Virilitatea unui bărbat şi “eficienţa” lui ca partener nu depind de mărimea penisului

m.jpg

Virilitatea unui bărbat şi “eficienţa” lui ca partener nu depind de mărimea penisului
Credinţa larg împărtăşită că virilitatea unui bărbat şi “eficienţa” lui ca partener depind de mărimea penisului este total eronată
foto: 123RF

Credinţa larg împărtăşită că virilitatea unui bărbat şi “eficienţa” lui ca partener depind de mărimea penisului este total eronată. Ce contează cu adevărat este arta sa de a face dragoste, consideraţia şi sentimentele pe care le are faţă de parteneră.

Mărimea organului sexual reprezintă principalul complex masculin şi un subiect aproape tabu. Probabil niciodată nu se va pune toată lumea de acord asupra acestei chestiuni. Ceea ce se ştie însă este că pentru bărbaţi contează destul de mult.

Aşadar, una dintre cele mai mari preocupări ale bărbaţilor are legătură cu masculinitatea lor. Cei mai mulţi reprezentanţă ai sexului puternic cred că penisul lor este mai mic decât ar trebui să fie şi că nu vor avea prestaţii sexuale pe măsura aşteptărilor partenerelor lor. Acest complex se formează în timp şi, din păcate, bărbaţii nu prea au curaj să vorbească despre acest lucru.

Frustrările legate de mărimea organului genital pot crea mari probleme şi în viața sexuală. De aceea, orice compliment referitor la acest subiect este bine venit, deoarece îi face să se simtă în largul lor atunci când sunt în intimitate.

În cazul în care partenerul tău de viață se confruntă cu o astfel de situație, susținerea este cel mai important lucru. Oricărui bărbat îi este greu să vorbească despre problemele legate de organul sexual, pentru că de cele mai multe ori acesta este singurul lucru cu care se mândresc. Însă indiferent de situație, calitățile unui bărbat nu se judecă după mărimea penisului.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Motivul cel mai cunoscut pentru care femeile mimează orgasmul

  Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă, o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul, nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce, în timp, la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare.

 • Componenta sexuală joacă un rol important în calitatea unei relaţii

  Nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor, învaţă să iniţiezi şi tu. Cu toţii vrem să fim admiraţi şi doriţi, iar într-un cuplu, iniţierea momentelor de intimitate nu revine unui singur partener. Componenta sexuală joacă un rol important în calitatea unei relaţii, iar asupra acesteia trebuie să ne concentrăm, întrucât în timp, ea se poate deteriora.

 • Bărbaţii au zeci de motive de a face sex

  Bărbații au capacitatea înnăscută de a oferi și primi afecțiune, de a face sex oriunde şi oricând. Oricare ar fi motivația pentru care ei fac sex, în spatele acesteia există anumite emoții de care bărbatul poate fi sau nu conștient. Atunci când bărbații sunt stresați, anxioși, respinși, triști, ei simt o nevoie mai puternică de a face sex, comparativ cu femeile, care își doresc mai multă apropiere emoțională.

 • Sexul nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații

  Într-adevăr, sexul este important într-o relaţie, însă nu este totul. Într-o relație este nevoie de alte câteva ingrediente care să mențină flacăra vie și care, se pare, sunt mult mai importante decât sportul din așternut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1