Virilitatea, o calitate de care cei mai mulţi bărbaţi sunt mândri. Lăudaţi-le performanţele sexuale

ar_8.jpg

Virilitatea o calitate de care bărbaţii sunt mândri
Din când în când, partenerului tău de viaţă i-ar prinde bine să-i ridici în slăvi masculinitatea şi să-i răsfeţi orgoliul
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Se spune că un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tu. Din când în când, partenerului tău de viaţă i-ar prinde bine să-i ridici în slăvi masculinitatea şi să-i răsfeţi orgoliul.

Bărbaţilor le place să primească din partea iubitei cuvinte de laudă. Ei au nevoie să li se reconfirme masculinitatea, aşa încât complimentele ar trebui să vizeze în principal performanţele lor sexuale.

Virilitatea este o calitate de care toţi reprezentanţii sexului puternic sunt mândri. Este bine cunoscut faptul că egoul masculin este foarte dezvoltat, de aceea bărbaţii adoră să li se spună că sunt foarte pricepuţi în ale sexului. Una dintre trăsăturile înnăscute ale oamenilor este spiritul de competiţie.

Prin urmare, partenerul tău va fi extrem de fericit dacă, raportându-l la restul bărbaţilor care au trecut prin viaţa ta, îl vei plasa pe un piedestal.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • factori care împreună cu iubirea, conduc la o relaţie de cuplu sănătoasă

  Iubirea, respectul, încrederea şi comunicarea sunt factori care conduc la o relaţie de cuplu sănătoasă. Atunci când alegi să începi o relaţie, este foarte important să ai deja un respect faţă de propria persoană şi de asemenea, pentru partenerul cu care ai ales să împărtăşeşti momentele frumoase din viaţa ta.

 • Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii

  Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii. Ea sudează un cuplu şi îi ajută pe cei doi parteneri să îşi cunoască nevoile, dorinţele, plăcerile.

 • Cum îţi pot îmbunătăţi lubrifianţii viaţa sexuală

  Majoritatea bărbaţilor îşi doresc ca partenera lor să se simtă cât mai plăcut atunci când fac sex şi foarte puţini se bucură de partide de amor satisfăcătoare dacă partenera lor suferă. Prin urmare, utilizarea lubrifiantului poate ajuta la îmbunătăţirea jocului sexual, la o mai bună lubrifiere a vaginului sau la o mai bună alunecare a penisului.

 • Ştiaţi că aventurile sentimentale se dezvoltă deseori din simple prietenii

  Aventurile emoționale se dezvoltă deseori din simple prietenii. Atunci când doi oameni stabilesc o conexiune aparte, fiindu-le ușor să discute deschis unul cu celălalt, lucrurile pot evolua foarte repede și până să își dea seama, se trezesc îndrăgostiți, deși se află deja în relații cu alte persoane.