Vinul roşu, băutura care îţi sporeşte pofta de sex!

vin_rosu.jpg

vinul rosu bautura sporeste pofta sex
Vinul roşu este considerat una dintre cele mai bune băuturi care îţi fac poftă de sex
foto: 123RF

Vinul roşu este considerat una dintre cele mai bune băuturi care îţi fac poftă de sex. Aşadar, un pahar de vin roşu savurat înaintea unui moment intim este alegerea perfectă. Pe lângă faptul că te dezbracă de inhibiţii, îţi pune şi sângele în mişcare, iar asta înseamnă că şi zona genitală va fi bine stimulată din acest punct de vedere. De asemenea, în cazul femeilor, consumul de vin roşu ajută la creşterea circulaţiei sângelui către zonele erogene şi creşte nivelul de lubrifiere.

Numeroase studii au arătat că dintre toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, vinul roşu este singurul care aduce mari schimbări în privinţa experienţei tale sexuale. Iată câteva beneficii ale consumului de vin roşu asupra vieţii intime.

Creşte dorinţa de a face sex

Cantităţile moderate de vin roşu ajută la creşterea dorinţei sexuale, dar şi a circulaţiei sângelui către zonele erogene. Mai mult, vinul roşu reprezintă o sursă inepuizabilă de antioxidanţi, care stimulează producţia de colesterol bun. Tot vinul roşu te scapă de inhibiţii crescând pofta de sex.

Ajută erecţia

Vinul roşu conţine substanţe care cresc circulaţia sângelui către diferite părţi alte corpului, inclusiv către organele genitale, provocând erecţie bărbaţilor.

Îmbunătăţeşte nivelul de testosteron

Una dintre componentele care se regăsesc în vin este quercetina, care ajută în mod natural la creşterea nivelului de testosteron din sânge.

Relaxează, dezinhibă

Polifenolul care se regăseşte în compoziţia vinului, combinat cu o cantitate mică de alcool (niciodată mai mare de 20%), acţionează asupra sistemului nervos, permiţând astfel relaxarea şi dezinhibarea, având efecte pozitive asupra orgasmului la femei.

 

Loading...

Citește și

 • Vizionarea filmelor pentru adulţi parte din preludiul multor cupluri

  Fetişismul erotic reprezintă fixaţia asupra unui obiect, părţi a corpului sau a unei situaţii fără de care nu se poate obţine satisfacţie sexuală. Cazurile în care plăcerea fizică depinde în mod exclusiv de un fetiş, şi nu de ceea ce face partenerul, necesită tratament!

 • Tehnica prin care te poţi bucura de un act sexual pasional

  Cele mai multe femei nu şi-au descoperit potenţialul sexual maxim şi ar fi surprinse de ce sunt capabile atunci când întrec limitele erotice autoimpuse. În articolul de mai jos, află ce poţi să faci pentru a te bucura de un act sexual pasional.

 • Cum vă poate compromite timiditatea viaţa sexuală

  Sexul de calitate înseamnă să uiți de timiditate, să-ți lași imaginația să zburde, să explorezi, să experimentezi și să ai încredere în propria persoană. Un strop de timiditate nu strică nimănui, însă tot ce depăşeşte acel strop afectează interacţiunea cu sexul opus, viaţa romantică a unei persoane, plăcerea şi chiar viaţa sexuală.

 • Aceasta este provocarea care te duce întotdeauna la orgasm

  Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.