VIDEO O cântăreaţă celebră care are un sex-tape incendiar s-a sinucis!

Numele ei este Mindy McCready şi a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică country din SUA.

Ea s-a sinucis la vârsta de 37 de ani într-un mod cel puţin bizar. Potrivit anchetatorilor, Mindy s-a împuşcat după ce şi-a omorât câinele iar trupul neînsufleţit a fost găsit în casă după ce vecinii au alertat autorităţile în privinţa focurilor de armă.

Moartea cântăreţei vine la o lună după ce iubitul ei, producătorul David Wilson, a murit în împrejurări misterioase, în casa cuplului din Heber Springs.

Mindy McCready a avut o viaţă extrem de tumultuoasă, nu o dată aflându-se aproape de a păşi în lumea de dincolo. Pe lângă muzică şi relaţii amoroase pline de năbădăi, blonda s-a mai făcut cunoscută în SUA şi „datorită” unei casete din zona SEX TAPE HOME MADE.Melinda Gayle McCready este o cunoscută cântăreaţă de muzică country cu o poveste de viaţă foarte ciudată. Lui Mindy, aşa cum e ea mai cunoscută, i-au mers toate de minune la mijlocul anilor 90.

În acele vremuri ea scotea albume apreciate de muzică şi se logodea cu frumuşelul actor Dean Cain. După despărţirea de acesta a urmat o pantă descendentă.

A ales compania unor bărbaţi mai duri, printre care şi hocheistul Drake Berehowsky. De la un alt iubit violent urma să-şi ia o bătaie soră cu moartea în mai 2005, bărbatul fiind şi acuzat de tentativă de omor. Urme de la strangulare au fost vizibile pe gâtul cântăreţei.

După acest atac Mindy şi-a continuat viaţa cu o serie năucitoare de tentative de suicid. A combinat pastilele cu alcoolul în primă fază, după care a continuat a doua oară cu o supradoză de antidepresive în perioada unei sarcini. Ulterior, a născut un băiat al cărui tată este chiar cel ce a vrut s-o omoare.În 2008, a continuat cu tăieturi în zona venelor, iar în mai 2010 a fost din nou spitalizată pentru o posibilă supradoză de medicamente.

Pe plan amoros, toată viaţa ei a fost atrasă de un celebru jucător de baseball, Roger Clemens, cu acesta având mai multe relaţii ascunse de ochii nevestei lui. Cei doi se iubeau încă de când ea avea 15 ani, iar el 28 de ani. Sportivul a intentat chiar câteva procese împotriva acesteia pentru a scăpa de prezenţa ei.

VIDEO INTERZIS MINORILOR!Vezi mai multe din Interzis la birou pe 220.ro

Loading...